Kupovina auta do 13-14 hiljada KM ?

Kupovina auta do 13-14 hiljada KM ?

Član
MTR je napisao(la):
obicni brate , sta ce ti 4-matic , ne zivis u alpama , mecka je mecka , sve drugo su auta
Ne zivim, ali cesto idem preko Majevice (ko vozi na relaciji Tuzla - Bijeljina zna kako je zimi), pa zbog toga.
Znaci gledam neku C klasu, eh sad, jel ima jos nekih stvari sto bi trebao da znam o njoj , na sta bi trebao obratiti paznju?

trizex je napisao(la):
A cuj, sta god da odlucis, mogu ti reci jedno sto vazi u svakom slucaju - ako imas 13-14 hiljada MAX na raspolaganju, ne gledaj auta od 13-14 hiljada, nego od 11-12, da ti ostane para i za registraciju eventualnu, veliki servis, i slicno, al' da bar znas 100% sta vozis, da barem koliko - toliko umanjis "macak u vreci" efekat...

evo ja sam mu ponudio golfersa,, uradjen veliki servis prije 20000km,, uradjen komplet set kvacila origig 1200 km,, registrovan do kraja godine,, zeder+alarm;)

Član
bucky_mb@yahoo je napisao(la):
trizex je napisao(la):
A cuj, sta god da odlucis, mogu ti reci jedno sto vazi u svakom slucaju - ako imas 13-14 hiljada MAX na raspolaganju, ne gledaj auta od 13-14 hiljada, nego od 11-12, da ti ostane para i za registraciju eventualnu, veliki servis, i slicno, al' da bar znas 100% sta vozis, da barem koliko - toliko umanjis "macak u vreci" efekat...

evo ja sam mu ponudio golfersa,, uradjen veliki servis prije 20000km,, uradjen komplet set kvacila origig 1200 km,, registrovan do kraja godine,, zeder+alarm;)
Evo odgovorio sam ti PM ;)
A za ostale, najvjerovatnije da ce biti MB C klasa, bio bi zahvalan da neko ko je imao iskustva sa C klasom napise koju rijec o tom autu.