najbolji savjet do sademir_89 je napisao(la):skontaj otprilike sta ti se svidja, i onda nadjes to po piku odes da lafo vidis, provozas i kazes "javicu vam se, trebam jos nekoliko pogledati" i kasnije sebi uvezes iz svice ono sto ti najbolji dojam ostavi![]()
:lol:hasseroder je napisao(la):jusufe znas li ti koliko italijanskim i francuskim autima opada cijana svake godine?
Pa onako kako sam ja letimicno pogledao moze se i on naci tu negdje u ovoj cijeni koju sam napisao, vidjecemo, vidjecemo...CoL3 je napisao(la):ja sam mislio spomenuti s60,rođak gonja v40,fino auto,nije skupo,za volvo cujem samo rijeci hvale,to ti MTR moze reci,ona barata dobro s njima,samo sto je s60 malo iznad tvog budzeta
Ako se budem odlucio za neko od ta dva auta, sigurno ce to biti leons1ck je napisao(la):da ja biram 90% bi to bio seat leon tdi ili mozda cak turbo benzinac
auto je daleko ljepse od golfa 4 a po kvaliteti su tu negdje sigurno ako nije i bolji, za te pare mislim da mozes uzeti dosta dobrog leona
Eh, a koje auto najbolje podnosi najlosije vlasnike, to mene zanima :lol::lol:MTR je napisao(la):Nema mana ni jedno auto imas samo mane vlasnika koji ih slabo ili nikako ne odrzavaju :icon_biggrin:
Nije skup Volvo samo ih je*u stabilizatori , brzo odu kod nas ( posebno S60 ) , ostalo standardno servis i vozis 10 godina .
Nego za sta tebi treba auto ?
jusuf je napisao(la):Eh, a koje auto najbolje podnosi najlosije vlasnike, to mene zanima :lol::lol:MTR je napisao(la):Nema mana ni jedno auto imas samo mane vlasnika koji ih slabo ili nikako ne odrzavaju :icon_biggrin:
Nije skup Volvo samo ih je*u stabilizatori , brzo odu kod nas ( posebno S60 ) , ostalo standardno servis i vozis 10 godina .
Treba mi auto koje ne bi mjenjao makar naredne 3 godine, u kojem cu sedmicno prelaziti do 1000km, da je ubodnije ako je moguce, i da moze preko planine ici...jel dovoljno ili da nabrajam jos![]()
Gotov 7 stranica teme ispisano a niko da mi kaze ono sta ja cekam....eh sad, 4 matic ili obicni??MTR je napisao(la):jusuf je napisao(la):Eh, a koje auto najbolje podnosi najlosije vlasnike, to mene zanima :lol::lol:MTR je napisao(la):Nema mana ni jedno auto imas samo mane vlasnika koji ih slabo ili nikako ne odrzavaju :icon_biggrin:
Treba mi auto koje ne bi mjenjao makar naredne 3 godine, u kojem cu sedmicno prelaziti do 1000km, da je ubodnije ako je moguce, i da moze preko planine ici...jel dovoljno ili da nabrajam jos![]()
MERCEDES-BENZ![]()