Kupovina auta do 13-14 hiljada KM ?

Kupovina auta do 13-14 hiljada KM ?

Član
skontaj otprilike sta ti se svidja, i onda nadjes to po piku odes da lafo vidis, provozas i kazes "javicu vam se, trebam jos nekoliko pogledati" i kasnije sebi uvezes iz svice ono sto ti najbolji dojam ostavi :D

BHT Ovisnik
ja sam mislio spomenuti s60,rođak gonja v40,fino auto,nije skupo,za volvo cujem samo rijeci hvale,to ti MTR moze reci,ona barata dobro s njima,samo sto je s60 malo iznad tvog budzeta

Član
emir_89 je napisao(la):
skontaj otprilike sta ti se svidja, i onda nadjes to po piku odes da lafo vidis, provozas i kazes "javicu vam se, trebam jos nekoliko pogledati" i kasnije sebi uvezes iz svice ono sto ti najbolji dojam ostavi :D
najbolji savjet do sad :cool::cool::cool::cool:

dobro si bgm, haman da ce tako nekako i bit :lol:

Član
CoL3 je napisao(la):
ja sam mislio spomenuti s60,rođak gonja v40,fino auto,nije skupo,za volvo cujem samo rijeci hvale,to ti MTR moze reci,ona barata dobro s njima,samo sto je s60 malo iznad tvog budzeta
Pa onako kako sam ja letimicno pogledao moze se i on naci tu negdje u ovoj cijeni koju sam napisao, vidjecemo, vidjecemo...

Član
da ja biram 90% bi to bio seat leon tdi ili mozda cak turbo benzinac
auto je daleko ljepse od golfa 4 a po kvaliteti su tu negdje sigurno ako nije i bolji, za te pare mislim da mozes uzeti dosta dobrog leona

Član
s1ck je napisao(la):
da ja biram 90% bi to bio seat leon tdi ili mozda cak turbo benzinac
auto je daleko ljepse od golfa 4 a po kvaliteti su tu negdje sigurno ako nije i bolji, za te pare mislim da mozes uzeti dosta dobrog leona
Ako se budem odlucio za neko od ta dva auta, sigurno ce to biti leon;)

MTR

Član
druze sta treba , evo spisak :D

Audi (2)
Citroën (12)
Ford (6)
Kia (1)
Nissan (1)
Opel (1)
Peugeot (7)
Renault (21)
Volvo (1)
Volkswagen (10)

Član
Zanima me Volvo, kakav je za odrzavanje (koliko skup), sta su mu mane, i tako to otprilike, evo kolega CoL3 kaze da si ti alfa i omega za Volvo :D

MTR

Član
Nema mana ni jedno auto imas samo mane vlasnika koji ih slabo ili nikako ne odrzavaju :icon_biggrin:
Nije skup Volvo samo ih jebu stabilizatori , brzo odu kod nas ( posebno S60 ) , ostalo standardno servis i vozis 10 godina .
Nego za sta tebi treba auto ?

Član
Kad se već spominju Šveđanke, ja bih jednog SAAB-a rado, ni na VOLVO se ne bih žalio. Čak za te pare druga kola ne bih ni pogledao. Isključivo benz. motor i ćao.:cool:

Član
MTR je napisao(la):
Nema mana ni jedno auto imas samo mane vlasnika koji ih slabo ili nikako ne odrzavaju :icon_biggrin:
Nije skup Volvo samo ih je*u stabilizatori , brzo odu kod nas ( posebno S60 ) , ostalo standardno servis i vozis 10 godina .
Eh, a koje auto najbolje podnosi najlosije vlasnike, to mene zanima :lol::lol:

Treba mi auto koje ne bi mjenjao makar naredne 3 godine, u kojem cu sedmicno prelaziti do 1000km, da je ubodnije ako je moguce, i da moze preko planine ici...jel dovoljno ili da nabrajam jos :D

MTR

Član
jusuf je napisao(la):
MTR je napisao(la):
Nije skup Volvo samo ih je*u stabilizatori , brzo odu kod nas ( posebno S60 ) , ostalo standardno servis i vozis 10 godina .

Treba mi auto koje ne bi mjenjao makar naredne 3 godine, u kojem cu sedmicno prelaziti do 1000km, da je ubodnije ako je moguce, i da moze preko planine ici...jel dovoljno ili da nabrajam jos :D

MERCEDES-BENZ :D

Član
MTR je napisao(la):
jusuf je napisao(la):
MTR je napisao(la):

MERCEDES-BENZ :D
Gotov 7 stranica teme ispisano a niko da mi kaze ono sta ja cekam....eh sad, 4 matic ili obicni??

MTR

Član
obicni brate , sta ce ti 4-matic , ne zivis u alpama , mecka je mecka , sve drugo su auta