trizex je napisao(la):Hm, VAG koncern je kod nas na meti, ostala auta se slabo kradu.....a 156, 1.9 motor i da uzivas, 2.4 diesel vec nije neka sreca koliko znam, ne da je los, nego ima kvarova koji su "standardni" da kazem, a benzinci se ne stede pretjerano, pogotovo kod nas kako su pojeftinile ispod 7-8 ihljada, zato je 1.9 commonrail pravi izbor![]()
jusuf je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):
ma ja bi to "obatalio" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Znam to, zato i jesam malo rezervisan za VAG, pogotovo VW, a bgm kod nas u Tz su poceli i Skode da odradjuju cesto, znas ti to i bolje od menetrizex je napisao(la):Hm, VAG koncern je kod nas na meti, ostala auta se slabo kradu.....a 156, 1.9 motor i da uzivas, 2.4 diesel vec nije neka sreca koliko znam, ne da je los, nego ima kvarova koji su "standardni" da kazem, a benzinci se ne stede pretjerano, pogotovo kod nas kako su pojeftinile ispod 7-8 ihljada, zato je 1.9 commonrail pravi izbor![]()
jusuf je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):
Ma super su meni BMW, da se razumijemo, ali nije to ba za mene, da je meni nac Golfa dvojku 2000 godiste :lol::lol::lol::lol::lol::lol:arminnn je napisao(la):jusuf je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):
mozes obatalit vectru i stila al ovo tesko :lol::lol::lol::lol::lol:
trizex je napisao(la):A cuj, sta god da odlucis, mogu ti reci jedno sto vazi u svakom slucaju - ako imas 13-14 hiljada MAX na raspolaganju, ne gledaj auta od 13-14 hiljada, nego od 11-12, da ti ostane para i za registraciju eventualnu, veliki servis, i slicno, al' da bar znas 100% sta vozis, da barem koliko - toliko umanjis "macak u vreci" efekat...
Rodjak imao 307 2.0 HDI, prodao, prijatelj jedan isto imao 307 prodao, a drugi 407 prodao...OggyBoy je napisao(la):
Ne znam zašto onda bježiš od Francuza?
Možeš uzeti relativno mlad auto sa brdom opreme u odnosu na VW koncern.![]()