Kupovina auta do 13-14 hiljada KM ?

Kupovina auta do 13-14 hiljada KM ?

Član
Ako hoćeš vag imaš dosta opcija golf 5 mislim da se može već naći za te pare, pasat 5, raznih škoda i seata, A3, A4 možda i A6 stariji...po meni iako nisam ljubitelj francuza i uopšte mi se izgledom ne sviđa jedna od boljih opcija bi bila 407 ;)

Početnik
trizex je napisao(la):
Hm, VAG koncern je kod nas na meti, ostala auta se slabo kradu.....a 156, 1.9 motor i da uzivas, 2.4 diesel vec nije neka sreca koliko znam, ne da je los, nego ima kvarova koji su "standardni" da kazem, a benzinci se ne stede pretjerano, pogotovo kod nas kako su pojeftinile ispod 7-8 ihljada, zato je 1.9 commonrail pravi izbor :)

da zaboravio sam i alfu napomenuti,mi kada smo kupovali pasata gledali smo i jednu 156-cu i onakop na prvi pogled po meni su super auta,sad detaljno nezz ali kada bi imao toliko para da kupim svoje licno auto def uzeo bi i alfu u razmatranje ;)

Član
trizex je napisao(la):
Hm, VAG koncern je kod nas na meti, ostala auta se slabo kradu.....a 156, 1.9 motor i da uzivas, 2.4 diesel vec nije neka sreca koliko znam, ne da je los, nego ima kvarova koji su "standardni" da kazem, a benzinci se ne stede pretjerano, pogotovo kod nas kako su pojeftinile ispod 7-8 ihljada, zato je 1.9 commonrail pravi izbor :)
Znam to, zato i jesam malo rezervisan za VAG, pogotovo VW, a bgm kod nas u Tz su poceli i Skode da odradjuju cesto, znas ti to i bolje od mene ;)
Ma ja danas bas gledam 156, lutkica, samo jos da je naci kakvu ocuvanu eh...

Član
Član
A cuj, sta god da odlucis, mogu ti reci jedno sto vazi u svakom slucaju - ako imas 13-14 hiljada MAX na raspolaganju, ne gledaj auta od 13-14 hiljada, nego od 11-12, da ti ostane para i za registraciju eventualnu, veliki servis, i slicno, al' da bar znas 100% sta vozis, da barem koliko - toliko umanjis "macak u vreci" efekat...

Član
Sa svojih 30 u zicagu naucio sam da ne postoji lose auto - samo ono koje je lose odrzavano Kada sebi postavis par pitanja sta ocekujes od auta u koje svrhe ces ga koristiti i koliko mislis da ga zadrzis pa to sve bacis na papir pa potom dodas cifru kojom taspolazes a da pri tome ne ostanes kokuz kupices pravo auto ;)
Besmisleno je da ti neko govori prijedloge tipa sta bi ja volio imati

Član
[/quote]

Ne znam zašto onda bježiš od Francuza?
Možeš uzeti relativno mlad auto sa brdom opreme u odnosu na VW koncern.;)
[/quote]
Rodjak imao 307 2.0 HDI, prodao, prijatelj jedan isto imao 307 prodao, a drugi 407 prodao...
Dvojica su uzela VW, treci Toyotu

Član

[/quote]
Rodjak imao 307 2.0 HDI, prodao, prijatelj jedan isto imao 307 prodao, a drugi 407 prodao...

[/quote]

:icon_question:

Opet ne kontam, al' ajd'.
Onda si fino trebao napisati koji auto iz VW koncerna i zdravo.
Slažem se sa niksom.:cool:

Član
trizex je napisao(la):
A cuj, sta god da odlucis, mogu ti reci jedno sto vazi u svakom slucaju - ako imas 13-14 hiljada MAX na raspolaganju, ne gledaj auta od 13-14 hiljada, nego od 11-12, da ti ostane para i za registraciju eventualnu, veliki servis, i slicno, al' da bar znas 100% sta vozis, da barem koliko - toliko umanjis "macak u vreci" efekat...

Dobro ti kazes, uzeo sam ja to u obzir, i vjeruj da se vise vodim logikom radije cu platiti (lupam) gnojfa4 13000 koji je dobro ocuvan, nego za 15000 uzeti gnojfa5

OggyBoy je napisao(la):

[/quote]

:icon_question:

Opet ne kontam, al' ajd'.
Onda si fino trebao napisati koji auto iz VW koncerna i zdravo.
Slažem se sa niksom.:cool:
[/quote]
slazem se i ja sa niksom, a napisao sam zasto ne zelim VW, jer se puno kradu ;)
A Alfa mi se svidja vise od bilo kojeg VW, moracu malo vise paznje na njih da obratim

Član
niksa je potpuno u pravu, ako zanemarimo neke "fabricke" (redovne da kazem) mane, kvarove, kako god pojedinih motora/auta, malo koje auto je lose, sve se svodi na to kako je pazeno....

Član
Pa i ja sam to rekao, potpis na sve sto je rekao, ali bas zbog "macka u vreci" kako si rekao, ja i pitam vas koji znate malo vise o autima, da kazete koja POLOVNA auta su bolja, odnosno koja mogu vise da izdrze "torturu" prijasnjih vlasnika.

Da kupujem novo ne bi mi bilo toliko vazno koje je auto, jer bi ga ja vozio od pocetka i znao u kakvom je stanju svaki dio, a ovako...pitam za iskustva vas iskusnijih ;)