u nasih ljdi je mentalitet poprilicno zadrt,ne mislim ni nakoga osobno,nemojte se uvrijediti ali tako je,na sto se naviklo poslije rata to se i dalje gura,švabo je vrh!
ja sam evo danas kupio svog drugog sveđana i nisam pozalio sekunde,probaj auto pa ces vidjeti razliku,nemoze se tek tako opisati,al otiđi na dalji put,malo provozaj,osjeti ga,pa ces vidjeti sta je auto,vozao sam i audia pun qurac novih jakih,slabijih,bmw-a isto,al kad uzmes 2 auta u istom rangu vidjeti ces razliku,kad netko od mojih kolega sto imaju golfa 4-5,audia a4 i sl. sjedne u volva,provozamo se,il odemo na put,svak kaze aaa auta covjece,kaok je udobno,kako fin za voziti,putovati,presao 200 000 da je unutrasnjost bukvalno nova,i onda kazem,svega ti sto ne kupis sebi volva i sl. aaaaaa to je skupo,ne daj Boze udariti ga,retrovizor 400km polovan,servis ko zna koliko,to trosi,to prekupo za odrzavat,nije to z anase uvijeke,a najsmijesnije od svega da je mnogo napredniji i udobniji od golfa 4 pa za voziti se i golfa 5,a jeftinij za odrzavat,nas zadrti mentalitet
samo cu dati primjer,lik sto sam od njega danas kupio volva,ima merca b klasu,stvarno dobar,novo auto,al i dalje kad ide na dalji put i sl je uzimao ovog volva,kaze mercedes je mercedes,sve to stoji,al ima nesto u ovome,i opet je u zamjenu iako ima merca uzeo mog volva i doplatio mi novca,i misli ostat na volvu,dat cerki,al kaze da ce uvijek ostat,problem je samo sto nas narod nije navikao i nezna sta valja