Član
dohc_16V_Mo. je napisao(la):Neka te upute testni soferi iz saaba,koji su takodjer sve-prisutni na forumu. A sigurno neces promasit kad zamjenis, barem sto se tice sta dobijes za novac.![]()
dohc_16V_Mo. je napisao(la):Neka te upute testni soferi iz saaba,koji su takodjer sve-prisutni na forumu. A sigurno neces promasit kad zamjenis, barem sto se tice sta dobijes za novac.![]()
allroad je napisao(la):Citam temu i svi pricaju neces ga prodati ovo ono....a izvinite molim vas koliko on dugo pridaje ovog a6?? Ja dok sam bio mali sjecam se saaba da smo imali cinj mi se 9000 uglavnom 2.3 turbo i bio 92 godina i imao kozu, grijanje sjedista, na struju sve bilo, digitalna klima itd... Al hajd nebitno to nego prije mozda godinu dana kupimo saab-a 95 3.0 tid...prosto se zaljubis u to auto, a vidi cuda, bez problema smo ga prodali za jedno 20 dana i pun vrag ljudi ga je htio kupiti od nas. 2.5 je 2.5 i svaki taj motor ima iste mane koliko god on kW da ima ti je isti kalup masine j sve je isto. Problem je ustvari sto ih vani izjebu, nabiju kilometre i onda ta auta dodju nama. Nemoj drug ti mene pogresno shvatiti i izvini ali ovaj saab je izmislio auto za ovaj a6 u svakom pogledu. Jedi a predbost audija je quattro. Ja se ni sekunde ne bi razmisljao i doplatio bi mu cak i 3000 kad bi imao :ico _wink:
CoL3 je napisao(la):60km kasko stakla i miran si:icon_biggrin:
Dzeniii je napisao(la):audi je audi, ako vec hoces da mijenjas i da doplacujes trazi sebi audija a4 tdi. Ili octaviu a5 ili neko auto iz te klase samo nek je markirano.. Valja nekad na tom sabu zamijenit neki dio,kao sto je sofer sajba znate svi da se nasi putevi posipaju tucanikom ne rizlom.tako da ti je moj savjet da obidjes tog saba ,opet ti kako hoces tvoje su pare i tvoj je audi.
tictac je napisao(la):jbm m a j k u da tako razmisljamo vozili bi bickila svi i nebi se brinuli ni za sofer sajbe i ostala sranja,kad bi ovo kad bi ono,kad bi se tako gledalo onda mi ne odgovara nijedno auto,mozes uzet bilo koje auto i crkne motor sta onda???
a za te pare vjerovatno bolje auto se ne moze naci,audi a4 sam gledo nema ga da nije preko 200000 presao i to su na cijeni a izhebani maximalno,skoda octavia onako nije losa cijena prihvatljiva al auto je golo sto se tice opreme nula bodova,udobnost slabo,ni pocemu se ne izdvaja jbg kopija vw......hvala vam svima
tictac je napisao(la):jbm m a j k u da tako razmisljamo vozili bi bickila svi i nebi se brinuli ni za sofer sajbe i ostala sranja,kad bi ovo kad bi ono,kad bi se tako gledalo onda mi ne odgovara nijedno auto,mozes uzet bilo koje auto i crkne motor sta onda???
a za te pare vjerovatno bolje auto se ne moze naci,audi a4 sam gledo nema ga da nije preko 200000 presao i to su na cijeni a izhebani maximalno,skoda octavia onako nije losa cijena prihvatljiva al auto je golo sto se tice opreme nula bodova,udobnost slabo,ni pocemu se ne izdvaja jbg kopija vw......hvala vam svima
cijenim svacije misljenje,da ne cijenim nebi ni bio ovdje,vec govorim iz moje perspektive....htjeo sam da cujem konkretno nesto,iskustva itd...a svako moze nagadjati kad bi bilo ovo kad bi bilo ono,hvala drrugFirellesMonster je napisao(la):tictac je napisao(la):jbm m a j k u da tako razmisljamo vozili bi bickila svi i nebi se brinuli ni za sofer sajbe i ostala sranja,kad bi ovo kad bi ono,kad bi se tako gledalo onda mi ne odgovara nijedno auto,mozes uzet bilo koje auto i crkne motor sta onda???
Pa zasto onda trazis savjete na forumu kad tako razmisljas... vidi se da ne cijenis necije misljenje... idi i mijenjaj za skuter sto se mene tice... ziv i zdrav bio i sretno![]()