bucky_mb@yahoo je napisao(la):sivo crna je lijepa kombinacija, sad mozda si mogao raditi
pola pola, ja sam uvijek tako neku kombinaciju zamisljao,
i bez dosta perle i kristala nemoj pocinjati sa farbanjem,
to kad uradis ja bi ti savjetovao da trazis minimum 18 incne
felge, to ti je oko 2 milje, za ostatak mozes recimo naruciti
smoked stopke led, uzeti pragove i karambolke, i poneku sitnicu,
jbg to je moj ukus rasiriti auto, i zamjeniti fabricke dijelove
a za enterijer presvuces sjedista, tapacirunge, uradis patosnice po mjeri
crne sa sivim porubom, i sl spisak je dug, i na kraju uklonis mi onaj minus
iz reputacije
Limpi je napisao(la):a cekaj, u koju ces boju ofarbat :icon_question: ostaje ista ili neka "ebacka![]()
pioneer_09 je napisao(la):čekaj, planiraš crni krov... radije ofarbaj komplet auto, a na krov stavi foliju, jer lakse ti je skinuti kad dosadi![]()
pioneer_09 je napisao(la):čekaj, planiraš crni krov... radije ofarbaj komplet auto, a na krov stavi foliju, jer lakse ti je skinuti kad dosadi![]()
:lol: znaci ipak cemo foliju,,GolFanatiCars je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):čekaj, planiraš crni krov... radije ofarbaj komplet auto, a na krov stavi foliju, jer lakse ti je skinuti kad dosadi![]()
potpis ko kuca od sarajlica :icon_biggrin:
Frenkie-3B je napisao(la):sretno na novoj bausteli drug,jedva cekam prve fotke
olensoner je napisao(la):Stavis mu felge od 996 Carrere, nabacis gewidne i imas najljepseg Passata, u jednostavnosti je ljepota![]()
Sarajlic je napisao(la):olensoner je napisao(la):Stavis mu felge od 996 Carrere, nabacis gewidne i imas najljepseg Passata, u jednostavnosti je ljepota![]()
da je babi mu*a nebi joj trebo djed,p acak i da imam sredstva opet tesko je to nac,al nisi nista ama bas nista pogrijesio upravu si 34994369847%![]()
olensoner je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):olensoner je napisao(la):Stavis mu felge od 996 Carrere, nabacis gewidne i imas najljepseg Passata, u jednostavnosti je ljepota![]()
da je babi mu*a nebi joj trebo djed,p acak i da imam sredstva opet tesko je to nac,al nisi nista ama bas nista pogrijesio upravu si 34994369847%![]()
Kvalitet kosta:icon_biggrin:
Ali se uvijek moze improvizovati, da bude priblizno![]()