ArminM je napisao(la):ma nema ovdje puno posla,pokrpaj ti to malo,da se ne vidi,svakako ces ga na proljece farbat
vidi za onu foliju,zivog me zanima kako ce to ispast,,pa mozda i kakav biznis da razvijemo![]()
Sarajlic je napisao(la):ArminM je napisao(la):ma nema ovdje puno posla,pokrpaj ti to malo,da se ne vidi,svakako ces ga na proljece farbat
vidi za onu foliju,zivog me zanima kako ce to ispast,,pa mozda i kakav biznis da razvijemo![]()
vidjecemo,foliju u postavljat aBd u nedjelju pa ako bude fino sto ti kazes moglo bi se u poso uc i to pravo...vidjecemo sve u nedjelju taman ces bit tu da vidis....ha ya
ma sve ce se vidjet aBd u nedjelju a danas sam pricao sa odredjenim osobama koje nam mogu nabavljat istu foliju u kojim dimenzijama hocemo,tako da ce nam to bit super,,,a u nedjelju ces mi pokazat znas li lijepit ili ne..:lol:...da hoce uspjet bilo bi dobre zarade tuArminM je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):ArminM je napisao(la):ma nema ovdje puno posla,pokrpaj ti to malo,da se ne vidi,svakako ces ga na proljece farbat
vidjecemo,foliju u postavljat aBd u nedjelju pa ako bude fino sto ti kazes moglo bi se u poso uc i to pravo...vidjecemo sve u nedjelju taman ces bit tu da vidis....ha ya
ok,nije frka,skontat cemo se,samo dobavi foliju,ako bude dobra,i ako se mogne radit ima sema da je nabavljamo u komadima kakvim nam treba,izganjat cemo nesto![]()
AmmaR84 je napisao(la):eee jesi pehhhh haj nije nesto puno napravit ce se a lece su legleboli glava svidja mi se i kao sto su ti rekli ovaj zmigavce zatamni da se fino uklopi sa farovima...
![]()
Sarajlic je napisao(la):AmmaR84 je napisao(la):eee jesi pehhhh haj nije nesto puno napravit ce se a lece su legleboli glava svidja mi se i kao sto su ti rekli ovaj zmigavce zatamni da se fino uklopi sa farovima...
![]()
thx drug,a zatamnio bi ja danas i zmigavce a i stope malo al sta cu jbg kad mogu samo desni zatamnit:lol::lol:,al aBda u nedjelju ce sve bit ok
AmmaR84 je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):AmmaR84 je napisao(la):eee jesi pehhhh haj nije nesto puno napravit ce se a lece su legleboli glava svidja mi se i kao sto su ti rekli ovaj zmigavce zatamni da se fino uklopi sa farovima...
![]()
thx drug,a zatamnio bi ja danas i zmigavce a i stope malo al sta cu jbg kad mogu samo desni zatamnit:lol::lol:,al aBda u nedjelju ce sve bit ok
samo lagano, vjerujem da ce ispasti supersretno u radovima
![]()
Trozic je napisao(la):Odlično izgledaju farovi,bitno da tebi nije ništa bilo nije velika šteta na autu moglo je gore proći,
neznam gdje ljudi žure po ovom snijegu više nije sigurno ići ni svojom stranom
Frenkie-3B je napisao(la):jbg drug krenulo te nesta nizbrdo,ali opet nije nista strasno i dobio si eto lovu pa ces popravit,posle pazi malo kuda vozis jbg,ah ja sociva su extra legla