Drug, tvrdocu ti prije svega odredjuje ovjes koji imas na autu.. eh sad opet udobnost je relativan pojam, ne znam kakvu ti udobnost uopste ocekujes u golfu, kupi si kakvog francuza

Sto se mog iskustva tice, imao sam na golfu weitec opruge, na bilstein amortizerima, predobra kombinacija, mnogo udban auto na bbs rs 8x15 i 195 45 gumama, fkt udoban auto bio, medjutim zbog offseta nisam mogao ostavit taj "udobni" set pa sam morao preci na gewinde, tu s udobnost zavrsila, naravno..
Poslije, uzmem seata, na njemu bio eibach pro kit, onak poprilicno tvrd auto sam od sebe (puni seleni, ojacan trap bla bla) udobnost 2, pukne mi opruga nazad, opet predjem na gewinde, naravno udobnost = 0..
Pozitivno sto sam dozivio , nedavno je da sam se vozio sa drugom u golfu 6, na orginalnim GTI detroit ( gti felge ) 18ke sa 225 40 gumama i auto preudobno a zakucano, znaci ne mozes da vjerujes, i ne bude mi mrsko sagnem se da vidim sta je, fabricki su amrotzieri, vogtland opruge (ljubicaste) predobra kombinacija, auto preudobno fkt nisam mogao da vjerujem.. pa eto razmisli i o toj opciji svakako..