tablice na autu...

tablice na autu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Gledo sam neke slike i u nekim zemaljama ljudi nemaju one okvire za tablice
nego su samo zašarfite imaju sa strana po šeraf i ko neka bjela kapica na njemu,možel kod nas tako jer bi se morala izbušiti malo tablica al kad se postave šerafi malo se primjeti jer glava šerafa bude u boji tablice,
nemogu sad nać sliku da vidite o čemu se radi al mislim da znate,
viđo sam to i napred i na gepeku,možel ovde policija zahebavati
ako je tako tablica stavita :D ,oni su okviri beze jedino kad bi
ih ofarbo u boju auta al valja ih farbati :D
ako neko šta zna neka se javi možda bi još neko da stavi tablicu bez okvira :123:

Član
Ma nema te sta policija da zeza imas tablicu ha ja a vidi ima da se kupi ukracni sarafica mislim da nece da se puno primjeti a mozes i da nadjes kakve ljepljice ukrase pa da prekrijes glafu sarafa pozzz

Član
ok tnx ;)
nabaviću ja kakve fine šerafe :cool:

evo nađe i sliku
i633145_51515048.jpg

DSA

Član
Ako imaš koga u BMW Tomiću ili nekom drugom BMW servisu, može ti nabaviti šarafe sa bijelim kapicama...to ti može muha sa foruma odraditi:123:

Član
tablica je dokument koji se ne smije krivotvoriti i mjenjati izgled,drug je na slo granici morao brisati sa tablice ono BIH u cosku :),nesto kao krivotvorenje sluzbenih isprava,tako su mi rekli policajci na svim mogucim granicama dok sam vozio sa malom tablicom,tako da moram voziti sa velikom tablicom :)
za busenje isto mogu srati,ali ne seru nikome :)

daj ba jos i za to trebaju kaznjavat...
samo mu kazes,ja imam tablicu,a kako cu je pricvrstit tebe boli k***ac,pisi,vidimo se na sudu :icon_mad:
pa nek trazi u zakonu,nek se jebe...
ah joj bas sam se iznervirao :icon_evil:

Član
nemoj se dzaba nervirati. svugdje "vani" postoji zakon vezan za tablice. kako lov kaze, to je dokumenat, i ima navedena velicina, boja, kao i postavljanje. tako da vjerujem da je i ovdje to negdje u zakonu zapisano.

RCat je napisao(la):
nemoj se dzaba nervirati. svugdje "vani" postoji zakon vezan za tablice. kako lov kaze, to je dokumenat, i ima navedena velicina, boja, kao i postavljanje. tako da vjerujem da je i ovdje to negdje u zakonu zapisano.

znam ja to,ali kod nas se sve kazne svode na to,"tako je i vani"
a vani nisu ceste kao ovdje,vani se ne mijenjaju licne,saobracajne,vozacke,tablice kad je u budzetu manjak para,tamo vani su policajci gospoda,a ne krkani kao ovdje...mi smo zadnja rupa na sviralu,ljudi iz citroena ne znaju gdje se nalazimo...trebal dalje...
ne smijem vozit poslije 23h,jer nemam 23 god,a ljudi stariji od mene ginu u sred bijela dana,uredu ne vozim,uvijek vezan,cim upalim auto upalim svjetla,gledam ogranicenja i zaustavi te policajac i kaze sto si zalijepio ili zasarafio tablicu,to je prekrsaj...e to me uvrijedilo i iznerviralo :icon_mad:

Bogom dragim se kunem,kad bi takvo nesto dozivio,5 min bi mu smijao u facu i onda bi rekao,pisi vidimo se na sudu...

Član
samo nađi male sarafe, i nestimaj tablicu i busi u slova... šarafe ofarbas u crno i kad gledas iz daljine nevide se nikako... tako sam ja sebi uradio.. nego da neotvaram novu temu. zna li netko gdje ima kupiti one naljepnice s magnetima koji se lijepe za tablice i auto??

ti magneti za tablicu ti ne trebaju,jer sad izlaze nove tablice koje ce imati u cosku zastavu BIH,a mislim ni oni sto idu nazad,jer ce biti ta oznaka na tablicama kao u EU (mi i EU nidje veze,al et) :icon_rolleyes:

Član
jarane idi ti s njim na sud,pa kad sudija izvadi zakon i u zakonu tacno pise,ja sam se raspitao to sve.dimenzija tablice,materijal,kako treba biti postavljena i gdje treba biti postavljena,ako hoce da te jebe moze te jebavati tako da je u pravu covjek.i to je to. ako hoces da te ne moze ni za sta zezati onda radis po zakonu,a ako ne putujes nigdje vani sa autom,onda radi sta hoces sa auta,vozaj ga na drvenim tockovima i das mu 10 maraka na kafu i rahat si

i jos jedna napomena,
kod nas u zakonu pise da svi moraju biti vezani u vozilu,al niko nikad nije to kaznjavao,tacnije pise,koliko uredjaja za vezanje ima toliko ljudi mora biti vezano :)

Član
ja neću da vozim nikog ko nije svezan u autu ko neće da se veže sa mnom nemože nek ide pješke,
naročito oni pozadi jer u opasnim situacijama može svašta biti...

Član
ja se uvijek vezem,suvozac i ostali ako nece da se vezu,ko ih jebe,meni se isto pise ako poginu a ja ostanem ziv,a oni bili vezani ili ne meni je zatvor :)al izaci cu a oni nece :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.