tablice na autu...

tablice na autu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
lov2xlr8 je napisao(la):
ja se uvijek vezem,suvozac i ostali ako nece da se vezu,ko ih jebe,meni se isto pise ako poginu a ja ostanem ziv,a oni bili vezani ili ne meni je zatvor :)al izaci cu a oni nece :D

hahahahahah

Član
Ja sam vozio malu tablicu i neki dan mi je uzesese cak i napisase kaznu, nije neka kazna 30 markica al jebiga.

U zakonu i clanu po kom su me kaznili pise da ne posjedujem zakonom propisanu tablicu ili je prljava ili ovo ono.

E sad ja sam imao i zakonom propisanu al u gepeku :) tako da prakticno me kaznise sto nemam tablicu a ja imao samo sto nije bila stavljena ta nego mala koja nije propisana zakonom.

Pitam policajca druga i on kaze mozes se ti zaliti ali ti se ne isplati, mozes dobiti na sudu al ces svakakao platiti nesto i neces dobiti nazad malu tako da ti je bolje plati i stavi veliku.

Ako se ne varam pise da mora da bude napred na vidnom mjestu ili tako nesto.
A mene zanima odakle njemu pravo da mi oduzme malu ???

Član
Kod mene su zasarafljene tablice, niko nikad nije ni pitao za to.

Nigdje ne pise u zakonu kako ih moras staviti, nego samo gdje trebaju stajati...

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
jarane idi ti s njim na sud,pa kad sudija izvadi zakon i u zakonu tacno pise,ja sam se raspitao to sve.dimenzija tablice,materijal,kako treba biti postavljena i gdje treba biti postavljena,ako hoce da te jebe moze te jebavati tako da je u pravu covjek.i to je to. ako hoces da te ne moze ni za sta zezati onda radis po zakonu,a ako ne putujes nigdje vani sa autom,onda radi sta hoces sa auta,vozaj ga na drvenim tockovima i das mu 10 maraka na kafu i rahat si

i jos jedna napomena,
kod nas u zakonu pise da svi moraju biti vezani u vozilu,al niko nikad nije to kaznjavao,tacnije pise,koliko uredjaja za vezanje ima toliko ljudi mora biti vezano :)

pa da das mu cenera i zdravo pa eto dokle nam je onda drzava dosla sve lopovi i kaze udes ubio covjeka pa nije ni cudo a sto se pojasa tice dosta put su me zaustavljali u 23:00 i ne gleda na pojas vec samo koliko je sati da pise mada nikada nisam dobio kaznu ha ja ma da se ova nasa policija malo promjeni sve bi ovo bilo doboro.... A sto se tablica tice nemoze ti niko nista sta samo na onom okviru pise koje je osiguranje ha ja tako da nemaju sta da zezaju za to

Član
M A R E X pa ti si komšo ,blizu smo :icon_biggrin:
imal u prijedoru đe te trake :cool:

jel drži ta traka meni to nekako nesigurno zvuči :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.