Član
lov2xlr8 je napisao(la):ja se uvijek vezem,suvozac i ostali ako nece da se vezu,ko ih jebe,meni se isto pise ako poginu a ja ostanem ziv,a oni bili vezani ili ne meni je zatvoral izaci cu a oni nece
![]()
hahahahahah
lov2xlr8 je napisao(la):ja se uvijek vezem,suvozac i ostali ako nece da se vezu,ko ih jebe,meni se isto pise ako poginu a ja ostanem ziv,a oni bili vezani ili ne meni je zatvoral izaci cu a oni nece
![]()
lov2xlr8 je napisao(la):jarane idi ti s njim na sud,pa kad sudija izvadi zakon i u zakonu tacno pise,ja sam se raspitao to sve.dimenzija tablice,materijal,kako treba biti postavljena i gdje treba biti postavljena,ako hoce da te jebe moze te jebavati tako da je u pravu covjek.i to je to. ako hoces da te ne moze ni za sta zezati onda radis po zakonu,a ako ne putujes nigdje vani sa autom,onda radi sta hoces sa auta,vozaj ga na drvenim tockovima i das mu 10 maraka na kafu i rahat si
i jos jedna napomena,
kod nas u zakonu pise da svi moraju biti vezani u vozilu,al niko nikad nije to kaznjavao,tacnije pise,koliko uredjaja za vezanje ima toliko ljudi mora biti vezano
arminnn je napisao(la):ma stas je busit stavi onu obostranu traku kao sto svi stavljaju, nit se vidi staraf nit nista
M A R E X je napisao(la):Zavisi koju uzmes.......