Ovih Fiatica stvarno ima puno, gledam u sebe po gradu, 90% su JTD, da su losi ne bi ih bilo toliko.. Normala, svaka marka radi greske, neki vise, neki manje.. Ukratko, njima se ne isplati napravit "savrseno" auto, mora se i na dijelovima zaradit...
Fiat ili Peugeot bi moj izbor bio.. Polo, Ibiza su stvarno na cijeni (al' zna se razlog tome).. Peugeot 1.4 HDI (zelenas
) bi po meni dobar izbor za grada bio, al' punto 1.9 JTD nek ide
.. Ja sam prosle godine Saxa imao, tu je ta klasa, jesi li razmisljao o njemu? 1.5 Dizel i ne trosi puno, imas i njih sa klimom, servom itd. po 5000-6000 nisu skupi za odrzavanje (doduse mene moj ispao puno jer sam kupio "istrosenog" no u to necu ulazit).. Dijelovi potrosni nisu skupi, jedino zglobove treba pregledat, jer ako ode mora se poluosovina citava zamijenit, a to je u ovlastenom nova oko 700 koliko sam saznao...
Isto i stari je sebi pored auta uzeo za grada i za zime Ford Ka, nisu losi, unutra nema neke buke, lijepo izolovani, nema lupkanja plastika, 1.3i ima klimu, servo, el. podizace, centralna, itd.. Solidan autic, 2003-2004 nisam siguran tacno, sa velikim servisom i godinu rege ga ispao oko 6000........
Fiat ili Peugeot bi moj izbor bio.. Polo, Ibiza su stvarno na cijeni (al' zna se razlog tome).. Peugeot 1.4 HDI (zelenas
Isto i stari je sebi pored auta uzeo za grada i za zime Ford Ka, nisu losi, unutra nema neke buke, lijepo izolovani, nema lupkanja plastika, 1.3i ima klimu, servo, el. podizace, centralna, itd.. Solidan autic, 2003-2004 nisam siguran tacno, sa velikim servisom i godinu rege ga ispao oko 6000........