Početnik
PUNTO - po meni motor je veoma simpatican pogotovo 1.3 multiJet , dosta predjenih kilometara snjim samo ulje i redovni servisi ... nema zupcastog remena vec je onaj lanac tako da ti nemoze puknuti u voznji kao sto se zna nekad desiti s remenjem .. Unutrasnjost kao unutrasnjost , po meni je odlicna bolja cak nego u 206 -ice .. dosta je pregledan , POZADA hmm rekao bih da je tjesan i jeste i nije , napr kod mene lik sjedio 1.90 normalno pozada , kaze covjek : NEMOJ BIT DOSADAN DOBRO MI JE , SAmo VI SJEDITE NAPRIJED VI CETE KROZ SAJBU A NE JA
... znaci nije se zalio da je tjesan ovo ili ono .. GEPEK - SOLIDAN
Vozio Punta da dalje relacije ... samo da kazem

muzika i lagano :123: ... auto uopce nije lijen
PEZO - iskreno 1.4 sam vozio nebih ga pogledao vise , dizajn nekome ljepsi fiat nekome pezo , sto je stvar ukusa , vozio pezu na iste relacije kao i fiata , napatio se pravo , mjenjac neprecizan nekako hod velik .. osim tog jednom mi je vecinu tog putovanja proveo kod majstora , problemi s zadnjiim ovjesom propali lezaji pa tockovi / ! stojali ..
Do tebe je ... al moj glas ide za FIAT PUNTO

Vozio Punta da dalje relacije ... samo da kazem
PEZO - iskreno 1.4 sam vozio nebih ga pogledao vise , dizajn nekome ljepsi fiat nekome pezo , sto je stvar ukusa , vozio pezu na iste relacije kao i fiata , napatio se pravo , mjenjac neprecizan nekako hod velik .. osim tog jednom mi je vecinu tog putovanja proveo kod majstora , problemi s zadnjiim ovjesom propali lezaji pa tockovi / ! stojali ..
Do tebe je ... al moj glas ide za FIAT PUNTO