adams je napisao(la):ja sma samo govorio za ruke da su 120 km ne sajba.. jer ja sam mislio skidat sajbu pa da je ponovo lijepe i to zadovoljstvo bi me kostalo 120..
ernadhusic je napisao(la):e ovako Armine posto ides za Tuzlu pitanje je dali ides kroz Maglaj ili okolo
ako ides kros maglaj tj. kad ga prodjes jedno 3-4km imas benzinsku Dzino i odmah kraj nje auto praonu kafic vulkanizera i imaju auto stakla kad budes prolazio skrenes i pitas koliko i sta
nista te ne kosta to ti je usput inace monci rade extra za kadilaka 80km sajba s ugradnjom jos ima onu sjenu povrhu to ti je i sajba i ruke i lijepilo za 80km pa ti vidi![]()
elvis_h je napisao(la):ako se odlucis na ugradnju nove pazi dobro gdje ces kupiti sajbu,znaci vidi sa nekim iz ovlastenog kolika je debljina origigi sajbe posto se kod nas pojavljuje vrsta sajbi koja nije ni blizu onakva kakva treba biti mali kamencic i sva ode u tri lijepe....neznam koje ti je osiguranje najbolje bi bilo ako se vec odlucis za novu sajbu da uzmes sebi djelomicno kasko tj da osiguras samo staklene povrsine na autu to ti u Triglavu dodje negdje oko 50 KM...
ernadhusic je napisao(la):Da u pravu si to jest moj Golf samo sada nije na desnoj strani sada je na lijevoj tu ga parkiram kad idem na posao itak
a sto se tice ovih momaka rade s nekom Turskom firmom Ugurglas tak nesto taj naziv a to gdje se oni dalaze je mjesto jedno prije ovog gdje ja parkiram tj. u Moševcu
pozz ako sta treba javi da nabavim kontakt broj da pitas imajuli za tebe šajbu i koliko para pozzzzzzz
mario1 je napisao(la):novus imas i u Sarajevu pa ako si cesce tamo mozes i tako zavrsit ,evo ti broj za info ako te zanima 061151488-Mirza..
ernadhusic je napisao(la):e ovako Armine posto ides za Tuzlu pitanje je dali ides kroz Maglaj ili okolo
ako ides kros maglaj tj. kad ga prodjes jedno 3-4km imas benzinsku Dzino i odmah kraj nje auto praonu kafic vulkanizera i imaju auto stakla kad budes prolazio skrenes i pitas koliko i sta
nista te ne kosta to ti je usput inace monci rade extra za kadilaka 80km sajba s ugradnjom jos ima onu sjenu povrhu to ti je i sajba i ruke i lijepilo za 80km pa ti vidi![]()
mario1 je napisao(la):drug sad sam ti ja zvao Novus 180km neka kineska sa ugradnjom, a 220 neka euro sajba isto sa ugradnjom +garancija na radove..ett
Limpi je napisao(la):a peha :icon_sad:
samo pazi kod zamjenskih, hoce da cesce pucaju.... ako ces vec te trazi negdje provjerenije, gdje je raja zadovoljna... kineske/turske vecinom pucaju godisnje...