Član
Dobro veče svima !
Imam problem
Danas sam mijenjao akumulator u Opel Corsi C,i pritom zaključao radio. Mislio sam prespojiti sa Passata za kratko jer sam pretpostavljao da ima kod,al' mi nešto bilo mrsko i budala se ponadao da ipak nema i napravi sranje . Znači kad sam stavio novi akumulator,upalio auto na onom displeju piše "SAFE" a radio mogu upaliti samo i više ništa,ne oglašava se .. Eh onda sam čačkao i došao do onoga da upišem kod od 4 znamenke i ostalo mi je još 9 pokušaja od ukupno 10 .
Radi se o Opel Corsi C,2003. g.p ,1.7 DTI,a radio je fabrički onaj,kasetaš,Blaupunkt CAR 2003. .. Znači treba mi kod,gledao sam i po knjižicama onim,ima upustvo kako se koristi ali nigdje šugavog koda nigdje,tražio sam po netu,ima nekih kalkulatora milion,ali ništa konkretno .. Ima li spasa ili mora u servis ?
Imam i broj šasije i broj motora,samo govorite šta treba
Hvala svima !
Radi se o ovome :
Imam problem
Radi se o Opel Corsi C,2003. g.p ,1.7 DTI,a radio je fabrički onaj,kasetaš,Blaupunkt CAR 2003. .. Znači treba mi kod,gledao sam i po knjižicama onim,ima upustvo kako se koristi ali nigdje šugavog koda nigdje,tražio sam po netu,ima nekih kalkulatora milion,ali ništa konkretno .. Ima li spasa ili mora u servis ?
Imam i broj šasije i broj motora,samo govorite šta treba
Radi se o ovome :