sta ovo znaci?! da nas prave budalama ili ?!emirEX_sa je napisao(la):pusti se ti ovlastenih servisera.
bilosto je napisao(la):vidis, ovo je i meni korisno... svaka cast, emire... nego...
sta ovo znaci?! da nas prave budalama ili ?!emirEX_sa je napisao(la):pusti se ti ovlastenih servisera.
emirEX_sa je napisao(la):ulje mozes nasuti sve do 10W-40. prije sam sipao valvoline a sad sam nasuo selenia 20K (preporuka fiat grupacije).
pusti se ti ovlastenih servisera. filter zracni 7KM, uljni 7.5KM, vidim da je 16V tako da ne znam cijenu zupcastog remena, sto se tice kolicine ulja u motor ide oko 3.6l i 3.8 ako racunas filter. sto se tice goriva mozes sipati i 95 i 98 ali ipak se bolje pridrzavat onoga sto preporucuje proizvodjac a to je BMB 95. posebnu paznju posveti tome da zamjenis dihtunge na poklopcima farova jer ce ti tuda poceti ulaziti voda a samim tim i farovi poceti da magle. jos nesto provjeri dihtung dekla jer zna curiti ulje na istom.
e to je to sto samse mogao sjetiti u ovom trenutku
ahaaaaa, tooooo... ma, nisam vala neku posebnu razliku primjetila u cijeni u servisu i kad se sama organiziram privatno... ali, ok... to smo tako radili za peugeot-aDeath_beat je napisao(la):hehe zato sto puno naplacuju usluge. kupis ti u prodavnicama sve sto treba (sto se preporucuje) i kod nekog majstora poznanika da ti to uradi..![]()
bilosto je napisao(la):hihih, ja ni to... prije sam "sve mogla sama", sad vise ne... sad nadjem kakvo musko da se uprlja, ne mogu vala... naravno, da sam u pustahiji i da mi pukne guma, naravno da bih mogla... tj. ako niko ne bi stao u roku od 4 minute...