Procijena vrijednosti racunara

Procijena vrijednosti racunara

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
TROUBLE_MAKER je napisao(la):
Drug...ja sam uzeo puno bolji racunar (bez monitora) za 140 KM!Pa ti gledaj sad...

e pa ja bi ovaj sa monitorom dao za 150 :icon_biggrin: samo sda ide a mislim da je ok cijena :icon_biggrin:

c0d14c je napisao(la):
ajmo ipak u dijelove hdd ode dvd ili cd mozd i ram nakupilo bi se toga :D

haman da ce tako i bit danas odo nesto pogledat po pitanju prodaje u dijelove ;)

Član
Pa s tim ako ide printer i to sve ostalo uz njega, ok je cijena od 150km, ako ne ide preinter, ako ide kuciste, monitor, mis, tipkovnica onda je 120km realno... Ajd sva konf, al 2.0 celeron, to je najveca bojka...

Član
ja nedavno uzeo novi racunar
starom racunaru crkla napojna
uracunao mi 160KM samo centralnu
pentium 4 2,8GHz
2x 512MB RAM
FX5200 128MB grafika
1x 80GB maxtor HDD ATA
1x40GB Seagate HDD ATA
DVD-RW Pioneer
CD-RW LG
ploca neka asus,nezz model
znaci oko 200KM ak izvuces,dobro je

ErRoR je napisao(la):
Pa s tim ako ide printer i to sve ostalo uz njega, ok je cijena od 150km, ako ne ide preinter, ako ide kuciste, monitor, mis, tipkovnica onda je 120km realno... Ajd sva konf, al 2.0 celeron, to je najveca bojka...

imao sam 3.0 P4 al sam ga sprzio :icon_mad: cistio cooler i sve od prasine i kad i otkacim sve sa coolerom i kad sam pokusao vratit savijem iglice :icon_cry:

imam dva laptopa i na oba internet pa mi ovaj i ne treba planiram si ostavit eksternu antenu i kupit usb/wireles adpter da mozemo sestra i uporedo na net ovako ne moze

edoze je napisao(la):
ja nedavno uzeo novi racunar
starom racunaru crkla napojna
uracunao mi 160KM samo centralnu
pentium 4 2,8GHz
2x 512MB RAM
FX5200 128MB grafika
1x 80GB maxtor HDD ATA
1x40GB Seagate HDD ATA
DVD-RW Pioneer
CD-RW LG
ploca neka asus,nezz model
znaci oko 200KM ak izvuces,dobro je

sve bih dao za 150 a eto napisao sta sve dajem jedino bi sebi esternu antenu ostavio pa kupio nekad usb/wirelles adapter da mi je bolji net :icon_biggrin:

Član
Hmmm da sam ja trenutno sa lovom za darove pogurao bi te i kupio bi taj racunar na poklon jednom klincu, al trenutno imam prijecih troskova... A sto se tice konekcije ti se mozes preko w-lan rutera, a mozes i preko mreze utp kabal i ozezi, sheras konekciju i nikakv problem, samo je problem sto si kablom spojen sa sestrom :D

ErRoR je napisao(la):
Hmmm da sam ja trenutno sa lovom za darove pogurao bi te i kupio bi taj racunar na poklon jednom klincu, al trenutno imam prijecih troskova... A sto se tice konekcije ti se mozes preko w-lan rutera, a mozes i preko mreze utp kabal i ozezi, sheras konekciju i nikakv problem, samo je problem sto si kablom spojen sa sestrom :D

nisam spojen sa sestrom dva laptopa iste mac adrese i ne mozemo istovremeno na net dok sam sa tower PCom koji prodajem mogao uporedo sa sestrom jer je jaka wireles kartica a eksterna antena jos jaca na mom T PCu i razlicite su mak adrese,

Član
Da jbga da pokusas sa nekim od sw-ova da promjenis mac adresu, al i to je negozdno kod Wirellesa, a opet ima kartica koje ne mogu mjenjati mac, neki chipseti to ne podrzavaju...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.