Član
E ovako potreban mi je odgovor strucan sta raditi po pitanju kod mene na mazdi je hauba i krov crn sve ostalo crveno ,zaustavlja me drot i kao pocinje da mi prica o tome kako to mora biti upisano u saobracajnu druga boja i bla bla i da je kazna od 50-250 sto nije ni malo naivno da bi ja uspeo da se izvucem na to da me nije niko opomenuo i bla,odem u osiguranje gde mi radi neki drugar i covjek kaze da se ne moze izvrsiti upisivanje druge boje u saobracajnu jer ne ispunjava te uslove da poistoji druga boja jer je vecina ta sto pise u saobracajnoj a ne moze se izvaditi nista vezano da pise da sam bio u osiguranju i da mi je tako receno:icon_evil::icon_sad::icon_eek: i ja odem da bi me juce ponovo zaustavila marica i tamo ovamo po tom istom pitanju zele da mi skinu table i uzmu saobracajnu i ja pocnem da se nerviram ostavim auto i kljuceve da bi me drot ono pod dogovrom pustio al da to resim u roku nekom sta sad ja da radim akakv je ovo zakon za koga je pravljen vjerovatno za tatine i mamine mezimice nije al za nas postene jeste pa nas moze *ebat ko stigne:icon_mad: