Pih kakvi ste vi ljudi.... samo bi da menjate i kupujete nesto novo... :smajli04: Pa ja kad bih tako radio, mene pasce nebi imalo za sta da ujede, nebi dinara im'o u dzepu!!! Nego, dok je jos koji dan ovog lepog vremena, treba ti sat do sat ipo da to sve sredis. I nemoj odmah da se hvatas za WD-40 nije on carobnjak, nego pripremi krstasti safciger, garnituru torex safcigera i lemilicu i na posao. U tim bravama postoji mikroprekidac koji sluzi da signalizira kada se otvore vrata, a to sto odbija da zakljuca vozaceva je drugi kvar koji se nalazi u samoj bravi... Ustvari popuste lemovi, na tebi je samo da ih popravis.
Kod mikroprekidaca postoje dva moguca kvara: da drzi svetlo non-stop upaljeno (slomio se i usla voda u njega - mora da se menja) i da ne pali svetlo nikako (iskrivio se i sklizao sa ekscentricnog grebena koji ga dodiruje - samo se vrati na svoje mesto i to je to). Popravio sam ih bar 100 komada. Taj problem imaju skoro svi VAG modeli 1995 - 2005.
Ako ne bude kasno, slikacu ti prvi sledeci koji mi bude dosao sa tim problemom, a bice siguro za par dana.