Presretači u BIH

Presretači u BIH

sto se tiče mostara opel astra bijela civilna i golf 4 tamno plavu al golf vise ide na teren tj lokacije mostar citluk mostar ljubuski mostar grude itd krije se svukuda zadnji put je mog kolegu skino u cernu to je pravac prije ljubuskog dakle plavi golf 4 tdi i opel astra i ima jedna opel vectra bijela al rjetko je koriste
 
Član
oxygenn je napisao(la):
Sarajevo

35ajj8g.jpg

mene su ovi prije 20-tak dana skinuli,140KM kazne napisali nikad im halalit necu :D
 
Član
@prozor au, pa ako taj passat operira i na drugoj strani TZ (drugi ulaz/izlaz) onda mi je sad jasnije sta me zadesilo prije par sedmica. 5 sati ujutro, krenuo iz Tz za Bg, stigao do Dvorova prema Raci, zaustavlja me policajac kraj puta, javljaju moje tablice preko motorole, kaze covjek, Tz kanton, Bijeljina i Brcko Distrikt si digao na noge, traze tvoje auto, prosao si patrolu koja te zaustavljala, zatamnjeno auto u to doba, ganjali te prema Priboju i nisu te mogli stici, ne znaju kuda si otisao ....na kraju sve proslo ok, pustili me da idem, vrtio sam film danima nisam se mogao sjetiti nikakve patrole da sam prosao, al' sjecam se passata koji se ukljucio na put kad sam ga prosao, jedino auto koje sam sreo u mom pravcu do Majevice....
 
Član
Pita me momak (policajac koji me zaustavio je bio mladji, "srecom" sam upoznao ranije njega i kolegu mu :D te su me se sjetili i pomogli da izgladim sve) - "Druze, majke ti reci mi, vozis li sta ba u autu da znamo" , da se nisam sjebao kako jesam crk'o bi od smijeha :icon_smile:
 
Član
od doboja prema brodu blizu ima golf V bijeli koliko znam,ali cuo sam da tog ima svakud,mislim da to nema smisla da ide zamnom i blica pa me zaustavi, to nema nikakvgo pravila zakon bi bilo snimiti necim pa ih tuziti jer jbg svako ce malo potjerati i reci ajd idi jebi se..
 
Član
Scena prije 10+ godina. Tad sam vozio Y45. Na raskrsnici pored mene staje golf bijeli trica. Na prednjim sjedištima dvojica, frizura kao kod kažnjenika. Lagano pucaju turažu. Odgovaram isto. Pošto je izduv bio u banani(naletio na korijen na izletu) bez problema sam im parirao.
Pali se zeleno, momci poderaše asfalt, a ja laganice uz mal jači gas.:123:
Nismo možda prešli ni 200m kad iza kombija parkiranog kraj ceste izleti pred golf policajac sa "lizalicom" i u tom momentu me preteće civilna trica isto bjela. Kroz prozor tabica STOP.
:icon_eek:
Zaustavljaju me : kakvo je ovo divljanje? 90 kroz grad.
JA Čega? :icon_question:
Kaže : kolega vas upucao na 90.
JA Koga je upucao na 90?
P Vas i ovaj bijeli golf?
JA Je li kolega ozbiljan? Ako je golf ispred mene koji ste zaustavili vozio 90, a vozi o 2x brže, jeli i teoretski moguće da smo vozili i on i ja po 90?
P Što turiraš?
JA Gasi mi se auto, pa moram dodavati gas kad je na leru jer se teško upali. Krenuo kod majstora.
P Jefitina fora, ne pali.
Dam mu ključ i kažem : haj ga ti jarane upali.:icon_confused:
Nakon par pokušaja i ludačkog verglanja odustao je. (prešutio sam činjenicu da sam imao skriveni prekidač)
Pitam ga i šta sad? Ko će me pogurati da upali. Pustio sam ih da me poguraju jedno 10m i ukresao.
Kad sam odlazio trubnuo sam im i mahnuo. Neznam šta je bilo s momcima iz trojke.
:123:
I dan danas volim draškat na semaforu balavurdiju u traktorima.
 
Član
U Sarajevu ima par petica Teget plavih crnih i crveni uglavnom kad vidim G5 u retrevizoru usporim i sklonim se da prodju :D
 
Top