U pitanju je GT-P3113, ta kamera mi i nije toliko bitna a obzirom da ovaj model samsunga nema utor za SIM to bas i nije toliko bitno... ili jest?SpeedeyG2 je napisao(la):uzmi samsung 7" jer obicni nexsus pored toga sto nema zadnju kameru nema ni 3g konekciju sto je pomalo glupo.. samo napisi koji model samsunga?![]()
Jel 7"-mica zgodnija!? da mi je kod nekoga da vidim kako izgleda 10" u rukama cisto da se mogu orjentisati,Little Dragon je napisao(la):Samsung uzmi sebi samo ja ne bi isao na 10" , ja ga sad imam i malo je prevelik za nosanja sto mi smeta , ne bi isao vise od 7", a dijetetu imas da uzmes onaj bas djeciji bijeli tablet ovako 190km mislim da je. AKo imas para za dobru marku onda i uzmi ja sam pogrijesio sa Arnovom a ona nije daleko od prestigia
gledajuci karakteristike na ovom sajtu ovo je bas bezveze, bez uvrede.nOKe je napisao(la):PRESTIGIO
koristio sam njihov telefon i mogu reci da sam ODUSEVLJEN
made i cyprus, cudo su napravili
http://www.prestigio.ba/products/personal-computers/Tablet_PC
sretno kako god![]()
posto ja ovo kupujem u Americi slucajno sam naletio na cijenu ovom iPad mini i on je oko 320 dolaraNexus je napisao(la):Jel to novo Zlaja ili polovno ?
Mrva je napisao(la):Pa ja sam najvise zagrijan za nexus i to 7 al sve kontam da necu pogrijesiti. Neznam da li je dosta ova od 16gb?
U pitanju je GT-P3113, ta kamera mi i nije toliko bitna a obzirom da ovaj model samsunga nema utor za SIM to bas i nije toliko bitno... ili jest?SpeedeyG2 je napisao(la):uzmi samsung 7" jer obicni nexsus pored toga sto nema zadnju kameru nema ni 3g konekciju sto je pomalo glupo.. samo napisi koji model samsunga?![]()
Jel 7"-mica zgodnija!? da mi je kod nekoga da vidim kako izgleda 10" u rukama cisto da se mogu orjentisati,Little Dragon je napisao(la):Samsung uzmi sebi samo ja ne bi isao na 10" , ja ga sad imam i malo je prevelik za nosanja sto mi smeta , ne bi isao vise od 7", a dijetetu imas da uzmes onaj bas djeciji bijeli tablet ovako 190km mislim da je. AKo imas para za dobru marku onda i uzmi ja sam pogrijesio sa Arnovom a ona nije daleko od prestigia
U medjuvremenu sam odustao od kupovine za malog.. mogu kupiti uvijek nekog kineza da se igra ako bude potrebe. U autu moze na mom gledati crtice i slicno.
gledajuci karakteristike na ovom sajtu ovo je bas bezveze, bez uvrede.nOKe je napisao(la):PRESTIGIO
koristio sam njihov telefon i mogu reci da sam ODUSEVLJEN
made i cyprus, cudo su napravili
http://www.prestigio.ba/products/personal-computers/Tablet_PC
sretno kako god![]()
Kenane, koja je cijena ovog uredaja?
Sad sam Nexusu pisao.. cijena mu nije losa ali taj iOS nesto ne volimzlajaaa je napisao(la):A iPad :icon_question: 450-500 KM :icon_question: nenadjebiv touch, baterija 10 sati gledanja filmova i provjeren kvalitet :icon_question:
Mrva je napisao(la):Sad sam Nexusu pisao.. cijena mu nije losa ali taj iOS nesto ne volimzlajaaa je napisao(la):A iPad :icon_question: 450-500 KM :icon_question: nenadjebiv touch, baterija 10 sati gledanja filmova i provjeren kvalitet :icon_question: