Lija je napisao(la):fali ti tu jos stvari dobit ces pm
rs6 je napisao(la):www.ilmaauto.com
imas brojeve telefona ( na e-mail ce ti odg samo da pozoves ) imaju sve, a nisu skupi .... i dijelovi su im u dobrom stanju ...
Sarajlic je napisao(la):rs6 je napisao(la):www.ilmaauto.com
imas brojeve telefona ( na e-mail ce ti odg samo da pozoves ) imaju sve, a nisu skupi .... i dijelovi su im u dobrom stanju ...
Ja vise vremena provedem na ilmi nego njihovi radnici
Cesto nabavljamo ja i jaran dijelove od njih,nema ih kupljih u citavoj BiH ali zato imaju sve sto trazis.Njih cu izbjeci sad zasad cisto radi cijene
A imam i Adem-ov broj ako budem trebao sta.
Ugl hvala ti druze na trudu![]()
Liga je napisao(la):A jel kupujes ili prodajes???![]()
Sarajlic je napisao(la):Liga je napisao(la):A jel kupujes ili prodajes???![]()
Kupujem druze
Aham druze,ajde provjeri pa mi javiLiga je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):Liga je napisao(la):A jel kupujes ili prodajes???![]()
Kupujem druze
OK...
Mislim da ja imam usisnu granu od TDI PD al trebalo bi da pase, jer je ova od 100/115ks...
ilma je bas poskupa kako se zove taj otpad moze i na pp i gdje se nalazi.nesobrzi je napisao(la):ilma je jedan od najskupljih otpada sto ja znam jest da imaju sve,ali ima sad u jelahu jos jedan otpad imaju stvarno dosta stvari ali su jeftini od ilme E&E![]()
raymo je napisao(la):ilma je bas poskupa kako se zove taj otpad moze i na pp i gdje se nalazi.nesobrzi je napisao(la):ilma je jedan od najskupljih otpada sto ja znam jest da imaju sve,ali ima sad u jelahu jos jedan otpad imaju stvarno dosta stvari ali su jeftini od ilme E&E![]()
![]()