pasat 1998

pasat 1998

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
e vako moj stari oce da uzima ovu tiou pasata onaj 1998 2,5 v6 i hocu da stavlja karambolku,farove s novije tipe i zadnje stopke pa raja reci te mi dali je to izvodljivo i koliko kosta

farovi i stopke,pa ja mislim da ce te doci negdje oko 800-900km..:icon_smile:
al haj kad uzmes pa cemo vidjeti kako izgleda..
nemoj samo da uzima s tim motorom a da je automatik..

et ja nebi isao na noviju tipu..npr ovaj moj passat..cak mi je bolji od ovi 2001godina sto je..jer ta godina bas nema neke opreme...jos vecinom su 74Kw..i jbg...sta ja znam..ja ako svog prodam preko zime,kupujem sebi malo novije 1.8T od 150ks,i da je po mogucnosti crna ili bijela boja..

Član
black_devil je napisao(la):

nije automatik ima svu mogucu opremu a znaci
sta mi treba da mijenjam sta moram sve kupit???

Član
farre je napisao(la):

nije automatik ima svu mogucu opremu a znaci
sta mi treba da mijenjam sta moram sve kupit???

nije moguce to uraditi!!!!
ja ne znam odakle ti to?? :icon_eek:
:icon_question:

ako hoces pojasnjenje pitaj...;)

Član
prednji branik, farovi, hauba, prednji blatobrani.. i jos iza stopke bi mozda i isle samo zamjena, ovo naprijed je mislim sve razlicito, i skupo.. i za stariji i za noviji tip lol

Legend
et ja nebi isao na noviju tipu..npr ovaj moj passat..cak mi je bolji od ovi 2001godina sto je..jer ta godina bas nema neke opreme...jos vecinom su 74Kw..i jbg...sta ja znam..ja ako svog prodam preko zime,kupujem sebi malo novije 1.8T od 150ks,i da je po mogucnosti crna ili bijela boja..

kako mislis jer ta novija nema opreme :icon_biggrin:

kolko para tolko muzike druze (vezano i za opremu i motor i godiste i kilometrazu...stanje)

Član
enesss je napisao(la):

kako mislis jer ta novija nema opreme :icon_biggrin:

kolko para tolko muzike druze (vezano i za opremu i motor i godiste i kilometrazu...stanje)

hh..pametan je ovaj enes a ova novija tipaa kao kod mene je passat 3bg ili ti ga 5 a kod mene ima 96 kw.....130ks xd sve osim koze i navigacije ...

hocu da kazem da ima modela novija od moje tj. 3BG al nije bolja..
npr kad sam uzimao auto..ja i stari smo se mislili izmedu ovog i 3BG 2001godina..npr u ovog novijeg kilometraza je bila puno veca od ovog..nema koze,nema klime automatik,bordkomputer,tampomat itd..
i ja sam se odlucio na ovaj stariji model sto je manje presao i dosta vise neke opreme ima..

evo primjer..

Ovo je godiste 2002..obicna neka verzija..101KS,presao je preko 200hiljada..
bez navigacije orginal,tempomata,bordcomputera,automatik klime,2X ele.podizaci stakala...
sad jel se isplati vise uzeti ovo ili auto da je starije tj stariji model al da ima vise opreme i da je manje za jednu 50-70hiljada presao.

a evo mog kako izgleda..
2000godina,tempomat,bordcomputer,klimaautomatik,4Xpodizaci prozora,manje presao,navigacija,koza crna..dosta vise od ovog novijeg..

Član
@black_devil:necemo se hvalit:lol:
sala
nego,ak mislis sve mijenjat,dodaj jos 3-4 milje i kupi novijeg,puno ces para a i truda unijet u projekat a neces dobit skoro nista,bar je to moje misljenje...ne vjerujem da ce ti se isplatit,kad ga budes prodavao,najvise ces izvisit jer neces moc ni blizu povratit pare koje si ulozio;)

jbg nece niko ja mislim vratit pare koje je ulozioo..al cejf je furati neko auto sredeno..mi svi gubimo na tome..al sta ces..
imao sam cak ponudu isti ovakav auto 3BG samo siva boja..da se mjenamo kljuc za kljuc..al nema sanse..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.