arminnn je napisao(la):sve je izvodljio samo ti je jeftinije kupit novu tipu nego tu prepravljat:lol:
black_devil je napisao(la):farovi i stopke,pa ja mislim da ce te doci negdje oko 800-900km..:icon_smile:
al haj kad uzmes pa cemo vidjeti kako izgleda..
nemoj samo da uzima s tim motorom a da je automatik..
farre je napisao(la):black_devil je napisao(la):farovi i stopke,pa ja mislim da ce te doci negdje oko 800-900km..:icon_smile:
al haj kad uzmes pa cemo vidjeti kako izgleda..
nemoj samo da uzima s tim motorom a da je automatik..
nije automatik ima svu mogucu opremu a znaci
sta mi treba da mijenjam sta moram sve kupit???
RED THUNDER je napisao(la):arminnn je napisao(la):sve je izvodljio samo ti je jeftinije kupit novu tipu nego tu prepravljat:lol:
Slazem se u potpunosti! Dok bi sve to uradio mislim da bi te doslo isto kao da kupis noviju tipu!!!!
black_devil je napisao(la):et ja nebi isao na noviju tipu..npr ovaj moj passat..cak mi je bolji od ovi 2001godina sto je..jer ta godina bas nema neke opreme...jos vecinom su 74Kw..i jbg...sta ja znam..ja ako svog prodam preko zime,kupujem sebi malo novije 1.8T od 150ks,i da je po mogucnosti crna ili bijela boja..
enesss je napisao(la):black_devil je napisao(la):et ja nebi isao na noviju tipu..npr ovaj moj passat..cak mi je bolji od ovi 2001godina sto je..jer ta godina bas nema neke opreme...jos vecinom su 74Kw..i jbg...sta ja znam..ja ako svog prodam preko zime,kupujem sebi malo novije 1.8T od 150ks,i da je po mogucnosti crna ili bijela boja..
kako mislis jer ta novija nema opreme :icon_biggrin:
kolko para tolko muzike druze (vezano i za opremu i motor i godiste i kilometrazu...stanje)