_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):i meni se to desava ne znam koji mu je, ja sam to rijesio tako sto sam skinuo sa neta 100% save game, i kada nestane samo ubacim i ozezipresao sam je vise puta tako da
![]()
ne lazi narod :lol:
chiteru! hahaha
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):i meni se to desava ne znam koji mu je, ja sam to rijesio tako sto sam skinuo sa neta 100% save game, i kada nestane samo ubacim i ozezipresao sam je vise puta tako da
![]()
edoze je napisao(la):_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):i meni se to desava ne znam koji mu je, ja sam to rijesio tako sto sam skinuo sa neta 100% save game, i kada nestane samo ubacim i ozezipresao sam je vise puta tako da
![]()
ne lazi narod :lol:
chiteru! hahaha
mahe007 je napisao(la):Moja kolica:
BMW 535i-Chipovan;
Ford Focus-ERVIX STYLE
GOLF TZ je napisao(la):dobar taj nissan....to umjesto 200sx stavio??'
BMW 316i 90god je napisao(la):http://www.nfscars.net/file/list.aspx?game=underground2&category=car&brand=bmw&sort=latest&order=asc&page=1
imas na ovoj stranici dosta auta
prvo skines i ispod ti pise koje mijenja auto
e sad to sto si skinuo prekopiras u folder cars od igrice (ako samo to kopiras nece valjati tockovi tj. nece stajati na mjestu)zato dodje mali program pomocu kojeg namjestis da tockovi stoje gdje treba
al ipak nebi ti preporucio da ubacujes ako ces igrati karijeru,jer se zna desiti da te pocne izbacivati skroz iz igrice zbog ovih ubacivanja
Skrabo je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):http://www.nfscars.net/file/list.aspx?game=underground2&category=car&brand=bmw&sort=latest&order=asc&page=1
imas na ovoj stranici dosta auta
prvo skines i ispod ti pise koje mijenja auto
e sad to sto si skinuo prekopiras u folder cars od igrice (ako samo to kopiras nece valjati tockovi tj. nece stajati na mjestu)zato dodje mali program pomocu kojeg namjestis da tockovi stoje gdje treba
al ipak nebi ti preporucio da ubacujes ako ces igrati karijeru,jer se zna desiti da te pocne izbacivati skroz iz igrice zbog ovih ubacivanja
Da nisi slucajno nasao negdje Golfamk2 ili mk1![]()
Trazim ali nikako da ih nadjem![]()