Član
GOLF TZ je napisao(la):
os da ti ja kopiram
GOLF TZ je napisao(la):
mahe007 je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):
os da ti ja kopiram
GOLF TZ je napisao(la):mahe007 je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):
os da ti ja kopiram
ma ne moras...![]()
GOLF TZ je napisao(la):ovdje jos neki ne mogu da razlikuju seljo tuning i pravi tuning...to sad ispadde ervixov focus seljo tuning...jbg kod nas je cim mu stave neki body kit bez obzira bio to rieger ili neki drugi odmah je seljo... tuningom se nemoze nazvati ono sto vi kazete spusti i zatamni...
btw. igrao sam davno underground 2 i vozao golfa 4 i po meni odlicna igrica samo bezze nema policije....![]()
ma jebati mu mater na styling sam i mislio...sub3r je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):ovdje jos neki ne mogu da razlikuju seljo tuning i pravi tuning...to sad ispadde ervixov focus seljo tuning...jbg kod nas je cim mu stave neki body kit bez obzira bio to rieger ili neki drugi odmah je seljo... tuningom se nemoze nazvati ono sto vi kazete spusti i zatamni...
btw. igrao sam davno underground 2 i vozao golfa 4 i po meni odlicna igrica samo bezze nema policije....![]()
al moze se nazvati sylingom... NHF, samo sam morao.. ubolo me u oci
![]()
GOLF TZ je napisao(la):ma jebati mu mater na styling sam i mislio...
sub3r je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):ma jebati mu mater na styling sam i mislio...
znam.. samo te zajebavam![]()
Dzeniii je napisao(la):
zen3dom je napisao(la):eno imate tamo u temi informatika objasnjeno kako se umreziti, sklopite ekipu i deri.......