tibor987 je napisao(la):Ma samo cu reci, tuzno ej kad se drugarstvo svede na ismijavanje, pa makar bilo preko foruma...:icon_rolleyes:
tibor987 je napisao(la):Ma samo cu reci, tuzno ej kad se drugarstvo svede na ismijavanje, pa makar bilo preko foruma...:icon_rolleyes:
GocaS6 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Ma samo cu reci, tuzno ej kad se drugarstvo svede na ismijavanje, pa makar bilo preko foruma...:icon_rolleyes:
Nitko njega ne ismijava nego on sam sebe. Reci ti meni Tibore kad ćeš ti sebi snimiti jedan ovakav promotivni clip?
dadao_style je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Ma samo cu reci, tuzno ej kad se drugarstvo svede na ismijavanje, pa makar bilo preko foruma...:icon_rolleyes:
Nitko njega ne ismijava nego on sam sebe. Reci ti meni Tibore kad ćeš ti sebi snimiti jedan ovakav promotivni clip?
mi smo dovoljno poznati netrebaju nam klipovi a ovo je nečiji tuđih ruku djelo sumnjam da je repo pao na ovaj nivo da sam sebi pravi klipove jes aha
gogy je napisao(la):joj kako bi volio da ovaj covjek obori neki rekord i da vas otrese ko sline da vise prestanete srat po onome sto on radi
GocaS6 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Ma samo cu reci, tuzno ej kad se drugarstvo svede na ismijavanje, pa makar bilo preko foruma...:icon_rolleyes:
CoL3-99 je napisao(la):tko se zadnji smije,najsladje se smije:icon_smile:
.nOKe je napisao(la):ne razumijem zasto je ovaj clip toliko smjesan ?
sta smo mi glupi, il nismo u toku da skontamo nesto sto ne vidimo ?
interna sala, zajebancija ili pak ismijavanje nekog ?
da je ovo repo pravio, glupost.. pa nebi covjek sam sebe ismijavao..
bas cinicno, nema sta..
tibor987 je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Ma samo cu reci, tuzno ej kad se drugarstvo svede na ismijavanje, pa makar bilo preko foruma...:icon_rolleyes:
Ako mislis da je ovo on pravio, onda nemam komentara...ovo je djelo onih sajsigovaca manijaka...ne brini se ti, njegov se rezultat hladi u "frizideru od ZBIM-a"...mislim da ce pojedinci znati na sta aludiram![]()
antrax je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):tko se zadnji smije,najsladje se smije:icon_smile:
Evo ti jedan bezveze primjer, znaš da je Repo sam složio svog golfa i golf ide dosta dobro... a ti kao majstor (pisanja na forumu) i tvoje kolege (vas 20) iz tvog boksa niste uspjeli ništa složit na kraju iz Dadinog kadetta, pa je kadett sada gdje jest... zbog specijalaca naravno.