Član
antrax je napisao(la):Mrvica je napisao(la):antrax je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):tko se zadnji smije,najsladje se smije:icon_smile:
Tako je.
Ja ću lično gledat da dođem u Živinice ako bude ikako mogao zbog hebenog ispita, samo da ispratim kolegu iz teama, i Repu naravno... Auto nije da ide, auto leti...
Goca, ko je snimio ovaj klip snimio je... nebitno. Ti opet istu politiku kao i prije vodiš... Nemam ništa protiv bilo koga, ali jednostavno što se tiče ovih provokacija oko auta što radiš, mogu ti kontrirat duplom mjerom... jednostavno NEĆU, i ne želim... jer svak ima svoje probleme i sam ih treba rješiti.
Evo ti jedan bezveze primjer, znaš da je Repo sam složio svog golfa i golf ide dosta dobro... a ti kao majstor (pisanja na forumu) i tvoje kolege (vas 20) iz tvog boksa niste uspjeli ništa složit na kraju iz Dadinog kadetta, pa je kadett sada gdje jest... zbog specijalaca naravno.
Veliki pozdrav za sve, vidimo se u hladu uz pivo i roštilj, tu možemo da vodimo razgovore za malu djecu, na forumu ne![]()
NIsam bio tu par dana.......
Prvo da tebi odgovorim.....
I da svima bude jasno autor klipa je repin kolega davor znaci on i repo su snimali a ne neko od ekipe vamo da ismijava repu... Klip sam ja nasao na youtube i reko goci on ga stavio...
Nisam ja ništa rekao ko je autor klipa, nebitno je to skroz... Barem ti znaš da nije fino ismijavat nekog i njegov rad i trud. I ti sam znaš kako je radit jedno auto da bude super brzo kao što ih ima par u državi, pa ti je jasno sigurno to kako nekad krene po zlu i ni naopako neće da bude onako kako bi trebalo... treba vremena i živaca da se sve to upakuje kako treba da funkcioniše. Tebi svaka čast, radiš, šutiš, voziš, družiš se... desetka čista.
Meni nisu jasni likovi poput Goce, samo sere... pa onda opet sere... pa sere onda još više... živcira me lik, sigurno ih ima još što im to ide na živce, nisam jedini.
.nOKe: Najlakše je pisat i pisat po forumu, pljuvat tuđi rad... i to rade oni baš kao što je Goca, jer nemaju pametnijeg posla a ni argumenata zbog čega to rade... Zapitat se trebamo što to ne rade ljudi koje si gore naveo Srđan, Basta i slični njima koji iza sebe imaju djela i rezultate koji su dovoljni da im damo za pravo da kažu šta hoće. To su prije svega ljudi, pa onda majstori i slično...
Tibore popusti vaše neke probleme iz prikrajka, ovdje se jasno zna o čemu se priča... nemoj sebi nervozu stvarat
Doći ću u Živinice sada namjerno da snimam Repine vožnje, pa da mogu onda i slikom i videom potkovat sve ovo po čemu Goca pljuje, i da mu javno ovdje pokažem i dokažem da Repin auto ide dobro, što sam već vidio prije par dana. Naravno idem u Živinice i zbog Opel teama BiH, idemo kafu popit zajedno i Gogo će se malo takmičiti i eto ga![]()
Vidi ovo caca ja nikad nisam nesto protiv repe pisao momak mi je drag i sve to al sto se njegaovog auta tice goca je u vecini stvari upravu...
Po meni mjenjac ce mu nakon nekoliko puknut jer nije balansiro poluosovine i zamisli kolike su vibracije na velikim brzinama, crijeva od turba do ic-a i dalje nemogu bit gumena(vazda ce pucat),mapiranje-kako on moze sam ga radit( srdan, mitja pa bolan oni rade xxx godina pa nalete na probleme i zamisle se kako da rjese)a repo nakon sat ispred laptopa sam ce radit i jos neznam milion tih nekih stvari sto sam cito al nemogu se sjetiti sada nije uradeno najbolje.A sam repo pise ja najbrzi ja ovo ja ono pa bolan nakon toliko neuspjeha moja baba ce ga ismijavat....
Gocu prozivate svi koliko njegovo auto ide i to a niko se nezna sjetit da je goca jedan od rijetkih ljudi on i mozda njih 5 unazad par godina vozili 14, brzih klasa u bih nije bilo primjerice ja sam tada vozio 17....
Niko od vas nezna da je doticni gosp. Gerh nasilu htio preuzet street race scenu i da zato vercina vozaca a prvi ja bojkotira taj kup koji svi vi toliko obozavate.....
CoL3-99 je napisao(la):goca,kad ces u Cro da se prijavis na race...
Kad ces ti u mostaru na race doc.... Kad ces JEDNU TRKU ODVOZIT....
black_devil je napisao(la):Goca najaciii sii, al ipak ti je bolje da poslusas Nodia....
Reci miii ide li tvoje auto makar 16s Goca??:icon_biggrin:
A tvoje????????