Član
Pozzz drustvo eto dodje red da se i ja predstavim...dakle
golf 4 gti 1,8t aguu motor sa nekih 150 aak ks... 110 kw. Clean
Do sada na autu sto se tice motora stavljen KN panelni,bow,i sm chip.Trenutno ima oko180 ks tacan podatak ne znam nisam bio na valjcima medjutim cekam jos par sitnica i ide na custom remap takodjer kod srdjana. uradjen izduv od grane do zadnjeg lonca marke magnaflow fi 60.a granu radim najvjerovatnije sutra.
eh idemo dalje... ovjes je kony fabricki. ponasa se nesto slicno gevindama.
Sto se tice vanjskog izgleda bio je nekad siv sa naljepnicama ali sada je to proslost.
svjeze ofarban prije ne punih 15 ak dana u perla ljubicastu.
karambolke zatvorene prednje i zadnje ukinuta zadnja steka i lajsne vrata...
felge su brok b2 naprijed 8 jota a nazad 10j.
gume prednje 215/40/17 nazad 225/45/17 farovi angel eyes i stope pola pola kristal smoked...
Sto se tice unutrasnjosti sjedista recaro presvucena fabrickom vw sivom kozom i alkantarom nebo tapacirano kozom kao i stokovi i kozica mjenjaca..Auto garazirano zimi se ne vozi
..za zime jugic 45
.hmmm eto to je otprilike to a sad slijede slicice pa uzivajte
NARAVNO VOLIO BIH DA CUJEM I VASA MISLJENJA::
PP lp
golf 4 gti 1,8t aguu motor sa nekih 150 aak ks... 110 kw. Clean
Do sada na autu sto se tice motora stavljen KN panelni,bow,i sm chip.Trenutno ima oko180 ks tacan podatak ne znam nisam bio na valjcima medjutim cekam jos par sitnica i ide na custom remap takodjer kod srdjana. uradjen izduv od grane do zadnjeg lonca marke magnaflow fi 60.a granu radim najvjerovatnije sutra.
eh idemo dalje... ovjes je kony fabricki. ponasa se nesto slicno gevindama.
Sto se tice vanjskog izgleda bio je nekad siv sa naljepnicama ali sada je to proslost.
svjeze ofarban prije ne punih 15 ak dana u perla ljubicastu.
karambolke zatvorene prednje i zadnje ukinuta zadnja steka i lajsne vrata...
felge su brok b2 naprijed 8 jota a nazad 10j.
gume prednje 215/40/17 nazad 225/45/17 farovi angel eyes i stope pola pola kristal smoked...
Sto se tice unutrasnjosti sjedista recaro presvucena fabrickom vw sivom kozom i alkantarom nebo tapacirano kozom kao i stokovi i kozica mjenjaca..Auto garazirano zimi se ne vozi
.hmmm eto to je otprilike to a sad slijede slicice pa uzivajte
NARAVNO VOLIO BIH DA CUJEM I VASA MISLJENJA::