tictac je napisao(la):u medjuvremenu sam dobio ponudu da mjenjam za ovog pasata http://www.pik.ba/artikal/2007522/passat-1-9-tdi/
uz doplatu od 5500km do 6000km,svi savjeti dobrodosli i misljenja
akka je napisao(la):tictac je napisao(la):u medjuvremenu sam dobio ponudu da mjenjam za ovog pasata http://www.pik.ba/artikal/2007522/passat-1-9-tdi/
uz doplatu od 5500km do 6000km,svi savjeti dobrodosli i misljenja
Samo sto je ovaj pomeni precjenjen ,koliko ti svog cijenis ?
golfxx je napisao(la):Druze ovo mi je komsijin Pasat extra je ocuvan njeguje ga ko malu bebu ako si zainteresovan reci sta tebe zanima da ti provjerim msm ipak blizu mi je
akka je napisao(la):Ako je bas dobar kosto @golfxx kaze ,ja bih zamjenio..Ipak lakse ces prodati ovog passata ,al stim da nebi isao ispod 6000km doplate ,jer kad budes i passata prodavo ispod 10 ces ga morati dati 100%
tictac je napisao(la):akka je napisao(la):Ako je bas dobar kosto @golfxx kaze ,ja bih zamjenio..Ipak lakse ces prodati ovog passata ,al stim da nebi isao ispod 6000km doplate ,jer kad budes i passata prodavo ispod 10 ces ga morati dati 100%
i ja sam to razmisljo,iako budem isao ispod 6 to ce biti stoja dvije,al moram opet dobro auto pregledati u detalje
akka je napisao(la):tictac je napisao(la):akka je napisao(la):Ako je bas dobar kosto @golfxx kaze ,ja bih zamjenio..Ipak lakse ces prodati ovog passata ,al stim da nebi isao ispod 6000km doplate ,jer kad budes i passata prodavo ispod 10 ces ga morati dati 100%
i ja sam to razmisljo,iako budem isao ispod 6 to ce biti stoja dvije,al moram opet dobro auto pregledati u detalje
Da,najglavnije vidjeti u kakvom je stanju ..Ako je sve u redu i dobrom stanju sto da ne !
ArminM je napisao(la):u ovom je passatu PD motor,nije bosh pumpa.
Kolega sa foruma zeko_na_baterije je neki dan imao passata ove serije sa istim motorom i cijenio ga ispod 8000. Ovaj doduse ima finu opremu ali je svejedno puno 11 000. Ako se mozes uklopit u cijenu uredu, ali ne vjerujem da ces ga za kes moc prodat za 11k
ArminM je napisao(la):pale su cijene, passata iz uvoza ima koliko ti bog dragi hoce, 3BG verzija je pala na jedno 12k, pa ti racunaj sad, uklapaj se![]()