Misljenja o passatu 130 ks 4 motion

Misljenja o passatu 130 ks 4 motion

Član
u medjuvremenu sam dobio ponudu da mjenjam za ovog pasata http://www.pik.ba/artikal/2007522/passat-1-9-tdi/
uz doplatu od 5500km do 6000km,svi savjeti dobrodosli i misljenja

Član
tictac je napisao(la):
u medjuvremenu sam dobio ponudu da mjenjam za ovog pasata http://www.pik.ba/artikal/2007522/passat-1-9-tdi/

Samo sto je ovaj pomeni precjenjen ,koliko ti svog cijenis ?

Član
Druze ovo mi je komsijin Pasat extra je ocuvan njeguje ga ko malu bebu ako si zainteresovan reci sta tebe zanima da ti provjerim msm ipak blizu mi je

Član
akka je napisao(la):
tictac je napisao(la):

Samo sto je ovaj pomeni precjenjen ,koliko ti svog cijenis ?

jest poskup,pa et 16 hiljada je moj,da imo ko kes dao bi i jeftinije al sta je tu je

golfxx je napisao(la):
Druze ovo mi je komsijin Pasat extra je ocuvan njeguje ga ko malu bebu ako si zainteresovan reci sta tebe zanima da ti provjerim msm ipak blizu mi je

bio je on jednom kod mene sa tim pasatom dolazio da gleda mog audija al tad nije konto zamjene raditi,sad daje pasata i kes,pa imas li kakvih informacija dal je imo problema sa njim i tako to,dugo da prodaje a i zacjenio ga je polijepo

Član
Ako je bas dobar kosto @golfxx kaze ,ja bih zamjenio..Ipak lakse ces prodati ovog passata ,al stim da nebi isao ispod 6000km doplate ,jer kad budes i passata prodavo ispod 10 ces ga morati dati 100%

Član
bio je on jednom kod mene sa tim pasatom dolazio da gleda mog audija al tad nije konto zamjene raditi,sad daje pasata i kes,pa imas li kakvih informacija dal je imo problema sa njim i tako to,dugo da prodaje a i zacjenio ga je polijepo
[/quote]

PP

Član
akka je napisao(la):
Ako je bas dobar kosto @golfxx kaze ,ja bih zamjenio..Ipak lakse ces prodati ovog passata ,al stim da nebi isao ispod 6000km doplate ,jer kad budes i passata prodavo ispod 10 ces ga morati dati 100%

i ja sam to razmisljo,iako budem isao ispod 6 to ce biti stoja dvije,al moram opet dobro auto pregledati u detalje

Član
tictac je napisao(la):
akka je napisao(la):

i ja sam to razmisljo,iako budem isao ispod 6 to ce biti stoja dvije,al moram opet dobro auto pregledati u detalje

Da,najglavnije vidjeti u kakvom je stanju ..Ako je sve u redu i dobrom stanju sto da ne !

Član
akka je napisao(la):
tictac je napisao(la):
akka je napisao(la):

Da,najglavnije vidjeti u kakvom je stanju ..Ako je sve u redu i dobrom stanju sto da ne !

slazem se drug,hvala ti:cool:

Član
u ovom je passatu PD motor,nije bosh pumpa.
Kolega sa foruma zeko_na_baterije je neki dan imao passata ove serije sa istim motorom i cijenio ga ispod 8000. Ovaj doduse ima finu opremu ali je svejedno puno 11 000. Ako se mozes uklopit u cijenu uredu, ali ne vjerujem da ces ga za kes moc prodat za 11k

Član
ArminM je napisao(la):
u ovom je passatu PD motor,nije bosh pumpa.
Kolega sa foruma zeko_na_baterije je neki dan imao passata ove serije sa istim motorom i cijenio ga ispod 8000. Ovaj doduse ima finu opremu ali je svejedno puno 11 000. Ako se mozes uklopit u cijenu uredu, ali ne vjerujem da ces ga za kes moc prodat za 11k

ma kad bi mogo 9500 km uzeti dobro bi bilo:D

Član
pale su cijene, passata iz uvoza ima koliko ti bog dragi hoce, 3BG verzija je pala na jedno 12k, pa ti racunaj sad, uklapaj se;)

Super Moderator
drug za ovog drugog pasata ne mozes vise od 8000... mozda 8500 plafon al tesko. prvo bi morao naci normalne stope jer prvi ja kad bi dosao gledati auto rekao bi daj sta je ovo.. ako ti se isplati audija dati za 14 000 onda tako mijenjaj i racunaj sebi
8000 plafon a i onaj noviji passat nije vise preko 11-12000 jer su ovi 2006 godiste 16000