Kroz crveno bez kamere ?

Kroz crveno bez kamere ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
invisible je napisao(la):
Tnx svima za odgovore, pretpostavljam da sada trebam čekati da dođe papir koji mi kao oduzima vozačku, šta već :D

Još jedno pitanje, ako bi neko znao, pri preuzimanju vozačke jel moraju sve kazne biti izmirene ?
Moraju...100% provjerena informacija

Član
Znaci jos si imao :)

Ne znam to sto se tice dokumentovanja svaka cast. A to sto se tice sto je on sluzbeno lice to okacis lepo o ......

Idi pitaj nekog sudiju pa vidi, ako su dokazi na tvojoj strani i to sve fino predocis sudiji oni su donji, tako da nece ni oni bas pisat svasta ako nisu sigurni da mogu da te zaj*u nekako :) Najbolja stvar je "dogovoriti se" s njima na licu mjesta i pokusati da si ispravan uvjek koliko je moguce bar po pitanju opreme, alkohola i pojasa.

Ali ako vec dodje do zaj*avanja s njihove strane onda treba biti malo bezobrazniji od njih pa na sud.

Recimo situacija ta ista, prodjes kroz crveno i ne stanes im pobjegnes da te ne stignu i ostavis auto da ga ne nadju tad odma, znaci garaza necija ili tako nesto. oni ce zapisati tablice i poslati to na sud ali ti dodjes sa dva nekad i sa jednim svjedokom i od tog nema nista. To je info iz prve ruke, ja probao vec dva puta :) Znaci ako uspjesno pobjegnes ne mogu ti nista, cak nekad nece ni poslati na sud ako su imalo pametni i to mi se desilo :) jer znaju i oni da nema nista od toga, ali posalju zato sto ljudi ne znaju pa nasjednu.
Sva moja izjava je bila na sudu da taj dan nisam ni vozio auto a tu su moji roditelji da to potvrde i drug sa kojim sam bio :) Osim ako imate auto koje jedno postoji u cijeloj BIH onda se treba malo pomuciti da dokazes da to nisi bio ti al moze se i to :)

Eto.

Član
Jest ako pobjegneš,pa te ne uhvate...Naravno podrazumjeva se da te nije neka kamera snimila.

Onda ti ne mogu ništa,jer nadjes nekoga ko ce da posvjedoci da nisi vozio auto uopste i to je to...

Član
Sinoc prodjem kroz treptuce zeleno, policija iza mene i zaustavi me , hoce da me ubijede da sam prosao kroz crveno! Zahtijevao sam sudsko odlucivanje... jel jos ko u medjuvremenu nagrebusio!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.