Znaci jos si imao
Ne znam to sto se tice dokumentovanja svaka cast. A to sto se tice sto je on sluzbeno lice to okacis lepo o ......
Idi pitaj nekog sudiju pa vidi, ako su dokazi na tvojoj strani i to sve fino predocis sudiji oni su donji, tako da nece ni oni bas pisat svasta ako nisu sigurni da mogu da te zaj*u nekako

Najbolja stvar je "dogovoriti se" s njima na licu mjesta i pokusati da si ispravan uvjek koliko je moguce bar po pitanju opreme, alkohola i pojasa.
Ali ako vec dodje do zaj*avanja s njihove strane onda treba biti malo bezobrazniji od njih pa na sud.
Recimo situacija ta ista, prodjes kroz crveno i ne stanes im pobjegnes da te ne stignu i ostavis auto da ga ne nadju tad odma, znaci garaza necija ili tako nesto. oni ce zapisati tablice i poslati to na sud ali ti dodjes sa dva nekad i sa jednim svjedokom i od tog nema nista. To je info iz prve ruke, ja probao vec dva puta

Znaci ako uspjesno pobjegnes ne mogu ti nista, cak nekad nece ni poslati na sud ako su imalo pametni i to mi se desilo

jer znaju i oni da nema nista od toga, ali posalju zato sto ljudi ne znaju pa nasjednu.
Sva moja izjava je bila na sudu da taj dan nisam ni vozio auto a tu su moji roditelji da to potvrde i drug sa kojim sam bio

Osim ako imate auto koje jedno postoji u cijeloj BIH onda se treba malo pomuciti da dokazes da to nisi bio ti al moze se i to
Eto.