Član
Ma ajde...dobro si prosao... 
mtopic je napisao(la):Sto se tice tog prvog slucaja, ako ti dodje kuci kazna, ja bi se zalio ... nema on tu osnova ... ti si zapoceo preticanje na vrijeme i na dijelu puta na kojem je to dozvoljeno ... a nigdje u zakonu ne pise da prije znaka moras da se vratis ... to je lupetanje obicno
A za ovo drugo ... vozila koja se krecu ispod 30 km/h i konstantno odrzavaju tu brzinu se smiju obici i na punoj liniji, bar je tako bilo kad sam ja polagao vozacki. Sta sad da ispred mene ide traktor, a slijedi nam 10 km pune linije???? Trebam se vuci za njim???
DuloX_ je napisao(la):hahaha kad si pretico i izaso preko isprekidane u drugu traku i dosla puna linija trebo si samo nastavit vozit u njoj do sledece isprekidane :lol::lol::lol::lol::lol:
nesmije ti za to nista, vozila koja je krecu brzinom do 30 km/h se zaobilaze, a zaobici mozes i na punoj stim da ne ugrozavas ostale ucesnike u saobracaju...
GTI 16V je napisao(la):E sad..sto se tice toga,kolega, da su te upisali samo u onaj svoj blokic,nece ti nista stici. Jer oni u svoj blokic zapisu cisto radi svoje evidencije. Po pravilu MORA te pitati da li zelis nalog odmah ili na adresu. Mene do sada kada su god upisivali u taj blokic nije mi nista stiglo. A imala sam i ja preticanje preko pune i pisali u blokic i to je bilo prije otprilike pola godine i nikad mi nista nije stiglo.DuloX_ je napisao(la):hahaha kad si pretico i izaso preko isprekidane u drugu traku i dosla puna linija trebo si samo nastavit vozit u njoj do sledece isprekidane :lol::lol::lol::lol::lol:
nesmije ti za to nista, vozila koja je krecu brzinom do 30 km/h se zaobilaze, a zaobici mozes i na punoj stim da ne ugrozavas ostale ucesnike u saobracaju...