kađo-ćađo is in the house :D

kađo-ćađo is in the house :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
opel kadett karavan,1989,1.7 diesel,42KW,regan do kraja 3-eg mjeseca,od opreme ima razvaljen kasetaš i duple prostirače nazad,te 2 ratkape,crvena boja,placen 1400 km:D

11082009119.jpg

11082009121.jpg

11082009117.jpg

17082009130.jpg

11082009118.jpg

i jos jedna pred kucom gdje je i jetta i renault koji ce sutra biti prodan

17082009131.jpg

BHT Ovisnik
RE: kađo is in the house :D

jest,na zadnjoj slici je sav prljav od tadasnjeg drajvinga:D
nije uopce bio skup,samo treba promjeniti sajlu od brzomjera,to je 15km,sajlu od prozora 10km i to je to :D

BHT Ovisnik
RE: kađo is in the house :D

regan do kraja 3-eg mjeseca,za ove pare on je vise nego dobar:icon_smile:

MTR

Član
sta ti je bolan , jasta da je dobar , kadjo je top , ja sam svog prvog kadju platio tad 7500 milja maraka i to njemackih , bio je dobar do prve zime :lol::lol::lol: ovako je palio : eto me eto me eto me eto me - nema me, eto me eto me eto me eto me - nema me, eto me eto me eto me eto me - nema me, eto me eto me eto me eto me - nema me, GRUHHHH , kad sastavi ko da se T55 upalio , al u ta vremena od Zenice do Neuma i nazad za 20 maraka / 20 litara nafte , pa vi vicite da ne valja , MA ODLICAN

BHT Ovisnik
MTR je napisao(la):
sta ti je bolan , jasta da je dobar , kadjo je top , ja sam svog prvog kadju platio tad 7500 milja maraka i to njemackih , bio je dobar do prve zime :lol::lol::lol: ovako je palio : eto me eto me eto me eto me - nema me, eto me eto me eto me eto me - nema me, eto me eto me eto me eto me - nema me, eto me eto me eto me eto me - nema me, GRUHHHH , kad sastavi ko da se T55 upalio , al u ta vremena od Zenice do Neuma i nazad za 20 maraka / 20 litara nafte , pa vi vicite da ne valja , MA ODLICAN

:lol::lol::lol::lol::lol: joj umro sam

Član
Dobro izgleda na slikama mos i zaradit na njemu da ga prodas :cool:

samo spusti i zatamni :cool::lol: ima i felgi moze se naci pojeftino ;)

Član
Ako su podovi dobri i ako motor dobro pali i nije puno placen, buduci da je 89. godina. Nego imas li kakvih planova? 'Oces li sta raditi ili ces samo cheap drivin'? :icon_biggrin:

BHT Ovisnik
podovi i obrve su u odlicnom stanju,sto nije cesta pojava u opela iz bosne,a nista se na njemu nece raditi pa ni na jetti:icon_smile:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.