kađo-ćađo is in the house :D

kađo-ćađo is in the house :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
jarane, kađo đađo je bio auto moje bivše ribe
kađo đađo je prostran za rabotu i ja sam mu zahvalan gde god da je:smajli04:

Član
CoL3-99 je napisao(la):
MTR je napisao(la):
sta ti je bolan , jasta da je dobar , kadjo je top , ja sam svog prvog kadju platio tad 7500 milja maraka i to njemackih , bio je dobar do prve zime :lol::lol::lol: ovako je palio : eto me eto me eto me eto me - nema me, eto me eto me eto me eto me - nema me, eto me eto me eto me eto me - nema me, eto me eto me eto me eto me - nema me, GRUHHHH , kad sastavi ko da se T55 upalio , al u ta vremena od Zenice do Neuma i nazad za 20 maraka / 20 litara nafte , pa vi vicite da ne valja , MA ODLICAN

:lol::lol::lol::lol::lol: joj umro sam

:lol::lol::lol::lol::lol:

dobar kadett Cole.. samo spusti i zatamni.. i mozda neke gotivne felgice i to je to ^^

:icon_smile:

BHT Ovisnik
ima potencijala za pocerat metar drva kad se spuste sicevi:lol: auto je samo za poso i meni za vozanje dok ne polozim:D

Član
Ima komsija izvadio iz kadeta GSI motor 2.0 16 V mogo si ubacit pa onda mos malo vise tjerat nego dizela :cool:;)

BHT Ovisnik
:lol: mene ga sad strah vozit preko 80,u jetti ako nista gledam na obrtomjer pa ga saltam,sa njom mi sigurnije kad se vozam po magistrali i do piste navecer ako se provozam,a kadetta samo vozim po naselju sad prva-druga:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.