Član
dakle, monitor otišao, pa kontam da obnovim rekvizite bijelog sporta, potreban neki bord normalne cijene ali u sto boljem stanju sa opremom.

Limpi je napisao(la):jesi gledao kod onog u brezi :icon_question: tamo imas izbora i novog i polovnog, a cijene daleko jeftinije nego po radnjama
Limpi je napisao(la):mi se svi tamo opremamo... dovlaci covjek iz austrije robu, uglavnom modeli stari godinu, proslogodisnji a novi, a duplo jeftinije nego u radnjama ovdje,... ima izbora svega od skijama, hlaca, brila... potrazim i broj... prosli mjesec isli, buraz sebi uzeo nove elanove, strava skije, duplo jeftinije nego u gms-u vitez, a ja nasao hlace sa pojacanjima itd. za 80km...
a u brezi samo pravo, kod one skole gdje su lezeci pa ima mini market i tu je u kuci na spratu... ma nije velik grad, znaju ljudi
mali Ninja je napisao(la):dakle, monitor otišao, pa kontam da obnovim rekvizite bijelog sporta, potreban neki bord normalne cijene ali u sto boljem stanju sa opremom.
![]()
Duke_Of_Harlem je napisao(la):mali Ninja je napisao(la):dakle, monitor otišao, pa kontam da obnovim rekvizite bijelog sporta, potreban neki bord normalne cijene ali u sto boljem stanju sa opremom.
![]()
da te ispravim,bijeli sport je tenis![]()
a imas i moju preporuku za ovog lika u brezi,covjek skoro djaba daje
![]()
dinozzo je napisao(la):drug prodajem ja 5 bordova s vezovima,nitro,nidecker,elan....ako si zainteresovan javi na PM![]()