K: Snowboard sa vezovima i bootsama

K: Snowboard sa vezovima i bootsama

dakle, monitor otišao, pa kontam da obnovim rekvizite bijelog sporta, potreban neki bord normalne cijene ali u sto boljem stanju sa opremom.

:cool:

Član
jesi gledao kod onog u brezi :icon_question: tamo imas izbora i novog i polovnog, a cijene daleko jeftinije nego po radnjama

Član
Limpi je napisao(la):
jesi gledao kod onog u brezi :icon_question: tamo imas izbora i novog i polovnog, a cijene daleko jeftinije nego po radnjama

gdje u brezi...jeli ima novih modela skija...:D mogao bih i ja opremice kakve kupiti:icon_smile:

Član
mi se svi tamo opremamo... dovlaci covjek iz austrije robu, uglavnom modeli stari godinu, proslogodisnji a novi, a duplo jeftinije nego u radnjama ovdje,... ima izbora svega od skijama, hlaca, brila... potrazim i broj ;)... prosli mjesec isli, buraz sebi uzeo nove elanove, strava skije, duplo jeftinije nego u gms-u vitez, a ja nasao hlace sa pojacanjima itd. za 80km...
a u brezi samo pravo, kod one skole gdje su lezeci pa ima mini market i tu je u kuci na spratu... ma nije velik grad, znaju ljudi

Član
Limpi je napisao(la):
mi se svi tamo opremamo... dovlaci covjek iz austrije robu, uglavnom modeli stari godinu, proslogodisnji a novi, a duplo jeftinije nego u radnjama ovdje,... ima izbora svega od skijama, hlaca, brila... potrazim i broj ;)... prosli mjesec isli, buraz sebi uzeo nove elanove, strava skije, duplo jeftinije nego u gms-u vitez, a ja nasao hlace sa pojacanjima itd. za 80km...
a u brezi samo pravo, kod one skole gdje su lezeci pa ima mini market i tu je u kuci na spratu... ma nije velik grad, znaju ljudi

hvala puno...a ja kreten kontao da se opremim u intersportu....:D

Član
kakav intersport... nekad nalete stari modeli, koji su godinama skupljali prasinu na lageru, pa budu povoljno na akciji :lol: a ovaj u brezi ima najveci izbor i najpovoljniji je... ima isto jedan i kod n. bile, gdje se prije uzimalo, ali sada svi idu u brezu... samo svi oni rasprodaju ono sto valja, a povoljno prije sezone, jer ko skija vec pocetkom jeseni se nabavi oprema ;)

mali Ninja je napisao(la):
dakle, monitor otišao, pa kontam da obnovim rekvizite bijelog sporta, potreban neki bord normalne cijene ali u sto boljem stanju sa opremom.

da te ispravim,bijeli sport je tenis ;) :D a imas i moju preporuku za ovog lika u brezi,covjek skoro djaba daje :D

Član
drug prodajem ja 5 bordova s vezovima,nitro,nidecker,elan....ako si zainteresovan javi na PM;)

Duke_Of_Harlem je napisao(la):
mali Ninja je napisao(la):

da te ispravim,bijeli sport je tenis ;) :D a imas i moju preporuku za ovog lika u brezi,covjek skoro djaba daje :D

u pravu si, to u križaljkama stalno bude, nego meni snijeg bijel, pa me asociralo :D