tapaciruznzi zavrseni dobro ispalo ove neravnine kad budem drugi put radio uzecu odljepit i poravnat tapacirubg al za sad meni dobro izgleda
uzete neove zastite od sunca sa svjetlom pored ogledala pa ce se prepravit da pase na jettu i usput tapacirat posto se krov radi ponovo.
onda posto sam davno odlucio da pravim westy front farovi kupljeni sledece ide maska da se napravi odprilike kolko bude moglo ko orginal i onda kod Lige idu farovi da se ugrade projektori, odprilike na ljeto bi trebalo bit na autu westy front
nabavljena plastika za haubu ko sa slike
tako odprilike kad se sve zavrsi jetta treba bit ko sa slike
nabavljen tepih crni za gepek posto nije bilo samo neke spuzve sad ide kutija da se sredi i jos par detalja
zbog posla prljav gepek
onda maglenle jos jedne uzete sa zutom foliom, trenutno zmigavci u maglenkama ali kada budem sve radio idu ili u farove ili u masku a maglenke spajaju
od istog momak nabavljen gti nastavci u losem stanju trenutno se sredjuju i idu na jettu
i za kraj uzete felge od clana omo
sad razmislja u koju boju do sad najvise mi se svidja u zlatnu neku boju vidicemo jos.sad se auto vozi majstoru kocnice komplet ulje i filteri pa onda sakupit pare za gume