zao mi je sto se mijesam u temu, ali mislim da - kad je vec zapoceta - mozemo nesto i dodati... kao sto vec napisah u off-topic, ne pratim sve clanove, u svakom momentu i detaljno sta ko pise, posebno ne sta pise bulex (jer je vulgaran i sirov, cisto mi je neprijatno procitati ono sto on napise), ali stekla sam utisak da je opomena bila malo ishitrena i vise koristena kao javno upozorenje svima... neko mora biti primjer... javna opomena je (vjerovatno) dobro sredstvo, jer je svi vide, pa i oni koji nisu direktno prozvani mogu obratiti paznju na svoje ponasanje... ipak, mozda je najprije trebalo rjesavati stvar PM-om... (ako je ovo nakon PM; zanemariti komentar

)
no, cini mi se da nije bilo mjesta pominjanju nodiash-a na ovaj nacin... decko je uljudan, objektivan i zabavan, cini mi se da su mu komentari na mjestu, a sto se off-a tice, zaista nije toliko primjetan po off-u kao sto je slucaj sa bulex-om... naravno, ima jos puno clanova koji off-topic-are po raznim temama, vjerovatno neki i mene svrstavaju u isti kos, ali koliko god se trudili da ne idu (ili ne ideMO) u off, to se desi...
ne mislim da je edo "kralj foruma", niti da se takvim ponio, nego je jednostavno covjeku pukao film...