GOLF V LED DAYLINE FAROVI CAN BUS ??? pomocccc

GOLF V LED DAYLINE FAROVI CAN BUS ??? pomocccc

Član
Da li mi neko moze pomoc interesuje me da li ovi farovi tj ove led mogu da rade jel kod mene je na auto can bus tj sve sijalice ako nisu can bus prijavljuje gresku pa me interesuje da li ce i na ovim led dayline prijavljivat gresku i da li ce radit ako da kako da to rijesim i koliko kosta pozdrav

http://www.ebay.de/itm/2-x-Scheinwerfer-VW-Golf-V-03-09-LED-Tagfahrlicht-Optik-XENON-chrome-/190517198856?pt=DE_Autoteile&hash=item2c5bb5c008#ht_2587wt_1139

Član
Ti bi malo čunirao :) može se napraviti da sve radi, samo do kada ;)

ps ne izgledaju ovi farovi na autu baš najbolje.....

Član
kako mislis do kadA? i i mislis da ne izgledaju najbolje?

usput neki dan sam te vidio ja na poso kreno a ti prolazis dole kod autobuske glavne oko 7 i20

Legend
Pa izgledaju ko da su iz kinder jajeta koje se pravi u koreji. A pocnu crkavat diode istope se utikaci gdje stoje sijalice, pocrne, rose redovno itd...;)

Član
Da ne ponavljam daki ti je sve reko...

Jesil siguran da sam bio ja ima neka sisa voza repliku mog golfa pa da nije ona:lol:

Ak hoš neš da valja to su ti oni kao kod mene još ako uletiš dugo kratko onda si kao na konju...kulturno izgledaju, ne rose, imas dugo kratko bacaju tamo gdje treba, može složiti i h15 dnevna kao na šestici i ovim novim vozilicama da štediš xenon...mislim nema dalje....

Član
Hehe je.iga brzo sam proletio :))) ako si crne ili tamnosmedje kose ???

A koliko je tebe izasla ta varijanta?

i jos nesto zadnji difuzor gdje si uzeo i koliko kesa?

:icon_smile:

Član
MEDOLF je napisao(la):
Hehe je.iga brzo sam proletio :))) ako si crne ili tamnosmedje kose ???

A koliko je tebe izasla ta varijanta?

i jos nesto zadnji difuzor gdje si uzeo i koliko kesa?

:icon_smile:

Mislim da sam ti odgovorio na sva ta pitanja nekad prije....vjerovatno tražiš neku jeftinu soluciju pa stalno pitaš ja ti kažem možeš tražiti do 'sutra' ali tih dijelova nema za jeftine pare, ako neko ima zna njihovu vrijednost i prodaje to skuplje...ako prodaje jeftinije znaj da je klempa...

Zadnji nov difuzor kao kod mene ti je nov oko 180km i dodaj na to farbanje, polovan ćeš teško naći...nov u svakom servisu interautu,nipexu..

Farovi kao kod mene te izađu oko 1 milje, vjerovatno si vidio kako izgledaju...nemam ti šta pričati sve je skupo xenon kit ti je 250km, dvije h15 sijalce su ti 90km isto u ovlaštenom i dodaj one pozicije i parking svjetal 50km led bijela sa canbusom plus farovi.. i jedno 3h posla valja skinuti prednji branik i to postaviti da valja...

Možeš ti naći jeftinije te xenon sa canbusom to ti je par km dole al znaj da rizikuješ štete na autu od 150 - 700km ako nešto pođe po zlu...pa ako je vrijedno toga izvoli...Ako budeš ugrađivao javi se ja ću ti reći kome da odeš i sigurno ćeš biti zadovoljan uslugom.. i odrađenim poslom.

Član
Hvala u svakom slucaju na informacijama nije da trazim jeftinije nego me interesuje tvoje misljenje i tako .A znam danas sam pricao sam momcima sto su ti radili xenone,kod njih sam ja radio xenone i pozicije sve ostalo.

Hvala na iscrpnim info ,ako bude kome trebalo can bus sijalica ubodnih smd svih vrsta vrlo povoljno na private!
Pozdrav