MEDOLF je napisao(la):
Hehe je.iga brzo sam proletio

)) ako si crne ili tamnosmedje kose ???
A koliko je tebe izasla ta varijanta?
i jos nesto zadnji difuzor gdje si uzeo i koliko kesa?
:icon_smile:
Mislim da sam ti odgovorio na sva ta pitanja nekad prije....vjerovatno tražiš neku jeftinu soluciju pa stalno pitaš ja ti kažem možeš tražiti do 'sutra' ali tih dijelova nema za jeftine pare, ako neko ima zna njihovu vrijednost i prodaje to skuplje...ako prodaje jeftinije znaj da je klempa...
Zadnji nov difuzor kao kod mene ti je nov oko 180km i dodaj na to farbanje, polovan ćeš teško naći...nov u svakom servisu interautu,nipexu..
Farovi kao kod mene te izađu oko 1 milje, vjerovatno si vidio kako izgledaju...nemam ti šta pričati sve je skupo xenon kit ti je 250km, dvije h15 sijalce su ti 90km isto u ovlaštenom i dodaj one pozicije i parking svjetal 50km led bijela sa canbusom plus farovi.. i jedno 3h posla valja skinuti prednji branik i to postaviti da valja...
Možeš ti naći jeftinije te xenon sa canbusom to ti je par km dole al znaj da rizikuješ štete na autu od 150 - 700km ako nešto pođe po zlu...pa ako je vrijedno toga izvoli...Ako budeš ugrađivao javi se ja ću ti reći kome da odeš i sigurno ćeš biti zadovoljan uslugom.. i odrađenim poslom.