Golf V 1.9 TDI ( update,nove slike, str3 )

Golf V 1.9 TDI ( update,nove slike, str3 )

Član
Evo danas ga kupio :)...

Golf V, 06/2004, 1.9 TDI
Auto je preslo 75 000 KM
Boja: Polaris siva
6 brzina + R

Od opreme ima:

-Board computer
-El podizaci
-Automatska svjetla
-Grijaci retrovizora
-Naslonjac za ruku
-El. retrovizore
-Dvozonska automatska klime
-Fabricki CD player
-Maglenke

itd...

Na autu radjeno sledece:

- Prednja maska ofarbana u crnu boju
- Obrve
-Clean Look nazad
-Zatamnjena stakla
-Remus auspuh
-Sportski filter
-Chip tuning

U planu:

- 17" felge

Slike: ( nisu ove nesto jer sam na brzinu ovo slikao, ali bice uskoro boljih )

14032010111.jpg

14032010113.jpg

14032010116q.jpg

14032010114s.jpg

Član
RE: Golf V 1.9 TDI ( Shadow )

Fino izgleda,lijep pravo... Neka je Hairli. Samo ti provjeri tu kilometrazu drug...malo je to za 6 godina voznje...to je znaci vise u garazi stajalo nego vozeno a sudeci po svim modifikacijama sumnjam nesto da je bas stajalo u garazi...

Član

Kilometraza provjerena, 100% ispravna. Auto kupljeno novo. Servisna kniga uredna, sve radjeno po pravilima..

Pa kad pogledas realno, za bosance to nije malo.. Malo je da je uvezen iz njemacke, ali po Bosni prosjecan vozac i ne prelazi vise od 15. 000 Km godisnje sto ti je i u ovom slucaju...
I jos mu je ovo bio drugi auto. Vlasnik je jos jednog auta kojeg je koristio vise..

Dobit cete bolje slike uskoro, auto je stvarno extra ocuvano, boja je kao nova...

Covjek ga je morao prodati iako nije bas sretan sto ga prodaje, ne bih da spominjem razloge, ali znam 100% da su iskreni..

Član

odkud toliko konja?
to ti frajer rekao da ima toliko?
puno je to za taj motor, je li još nešto rađeno osim ovoga što si naveo?

DSA

Član

izvini prijatelju, nemoj se ljutiti, ali ovo auto nema senzor za kišu...ili ovo nije tvoje auto :icon_smile:

Član

MrShadow je napisao(la):
pogledaj prvi post

CHIP TUNING+SPORTSKI FILTER+REMUS

i to bi trebalo da da 55 KS al u k... objasni mi kako molim te
nek je čip 30 ks koliko to misliš da ti ostalo daje
tebi je frajer mogao reči i da je W12 u njemu ti bi povjerovao
je'l "pametnjakoviću"

Član

nije mi frajer rekao, nego su mi rekli u ovlastenom servisu prilikom pregleda auta.

Član

ahahahhaha kako ti oni seljaci glupi mogu reci kolko ti imas konja? oni samo znaju zamjenit dio i to je to.. Otidji na dyno u SM i vidjet ces da nemas ni 140, a kamoli 160.. auto je dobar, ali pusti se prazne price oko motora, danas svasta ljudi govore..

Član

NE znam boga mi i ne bih da sj*em temu raspravljajuci se s vama.

Auto je bilo 2 sata na pregledu u ovlastenom servisu Nipex, na kraju pregleda ljudi mi rekli sta sve ima, sta sve treba zamjeniti, kakva je situacija s autom i izmedju ostalog da ima 160 KS.

Ko ne vjeruje, neka dodje u Tuzlu, sjednemo sa mnom i odemo do istog servisera koji je pregledao auto pa da vidimo sta ce reci, vi placate pregled. Da li je pogrijesio ili ne, u to necu da ulazim, ali sigurno da ima priblizno 160 KS.

Molim vas bez raspravljanja i glupih komentara tipa : Ovo auto nema senzore za kisu ili nije tvoje..

Nisam je zbog toga otvorio.

Dobro izgleda, ali nema ni blizu 160 konja. Jos ako su to rekli momci iz ovlastenog gdje si ga kupio, i mjesta, onda je vrlo moguce da su oni bili u talu, i taj sto ti je prodao je mogao reci svasta njima da tebi kazu, valjda nije ta situacija... Uglavnom sa srecom ;)

edit : Ima 160 ako u ovlastenom nemaju u svojim ocima ugradjen Dyno pa da odmah izmjere snagu. Mi s ove teme placamo popola troskove ako na Dynu izvuce 160, mani se lafine iz ovlastenih servisa.

http://www.smchiptuning.com/dyno

Član

pa što si otvarao temu kad ne želiš pričati o autu,

a rekli ti u ovlaštenom servisu, aaaaaaaaaaa e to je onda 100 %,
a kako se to provjeri, ti turiraš a ovamo dvojica slušaju i kažu hmmmm pa ima negdje oko 160 KS, jel tako nešto :)
znaš i ti o autima jbt, vidi se
sretno drug

Član

technoGeek je napisao(la):
Dobro izgleda, ali nema ni blizu 160 konja. Jos ako su to rekli momci iz ovlastenog gdje si ga kupio, i mjesta, onda je vrlo moguce da su oni bili u talu, i taj sto ti je prodao je mogao reci svasta njima da tebi kazu, valjda nije ta situacija...

Nije to taj ovlasteni, ne brini, nisu u talu..

I uredu ba sve, nema potrebe da se natezemo oko motora, nema auto ni 100 ks, sve ok...