Golf V 1.9 TDI ( update,nove slike, str3 )

Golf V 1.9 TDI ( update,nove slike, str3 )

Član
RE: Golf V 1.9 TDI ( Shadow )

Želim ti puno sreće sa peticom, neznam nisam neki stručnjak al i ja smatram da je to malo previše konja, kod mene je 77kw i da leti leti, da sam zadovoljan jesam meni taman...

Koji procenat zatamljenja stakala je kod tebe?

Onako nemaš nešto još puno da radiš na ovim kolima sem felgi i možda farbanja nekih crnih plastika u boju vozila...

Btw, koliko košta ugradnja senzora za kiši isto radi se o petici i jel zahmetli posao :D

Član

ne znam koliki je procenat zatamnjenja, ali fino je ovo, taman mi odgovara.......

poz drug fina 5ica samo par zamjerki...ovo sta si uradio s karambolkom i maskom po meni atak na VW :D bolje bi ti bilo da si te pare ulozio na farbanje tih crnih lajsni na autu...dalje ovo na volanu jos jedan atak :D ...ne znam bas sto ce ti remus na 1.9 tdiu al haj samo si mogao prikladniju roru stavit ova mi je ... to sto ti je rekao taj da ti se senzor kise pali gore na rucici, ako nam je ista rucica a pretpostavljam da jest gore na rucici ti se pojacava ili smanjuje brzina rada brisaca...zatamnjenje mi se svidja jer izgleda ko fabrika iako je meni malo, sretno u nastavku i pusti se tih konja ;)

Član

Nisam ja radio nista na njemu.. Auto je kupljeno u takvom stanju :)

E sad, ne moze se raspravljati o ukusima, ali vjeruj mi da se vecini svidja i da uzivo izgleda puno bolje nego na slikama.. Bas je sve na svom mjestu..

Wow teme ..odma rasprava
Ja ne vidim da igdje pise koliko ima konja to mora da si obrisao isto tako i senzor za kisu ne pise da ima ..jel to pisalo pa ti obrisao ili kako .....
Inace fin golfac ovo sto si krenuo crnu masku nastavi sa crnom haubom i krovom vidi kako ce izgledat....pozdrav...

Član

Ma obrisao sam ja jer nisam nikako mogao zaustaviti raspravu. Bilo je ispocetka u prvom postu..

hvala bogu pa se ja ne razumijem oko tog cipovanja aal onako gledano jeste mnogo za obicnog 1.9 TDI 160 KS...
ali dobro nekad ce se saznati na dyno jel ili nije.....A mora on vuci i ici ipak je mlado auto nije to mjera da se mjeri koliko ima KS ali sve je to ok
Golf je odlucan na izgled i to je to....

BHT Ovisnik

fin golf,boja mu je za 5,naljepsa za odrzavati,samo mi ove obrve nisu nekako zanjega:cool:

Član

obrve skini, masku vrati u serisku boju, ubi mu ovaj ruzni izlaz za auspuh, rjesi se ovog odrona od presvlaka... ostalo je ok...

da i ofarbaj lajsne i kvake u sivo :)

Član

....dobar golfic....al imas malo ks trebi bi imati malo vise!!!! sala ....

Član

ma ok, izvinuo sam ti se..

mislio sam da je senzor ubacen negdje sa vanjske strane stakla i povezan sa prekidacem na rucici..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KAZE SE ISPRAVNO!
ma ok, IZVINIO sam ti se..
:D

Član

Pike_gti je napisao(la):
obrve skini, masku vrati u serisku boju, ubi mu ovaj ruzni izlaz za auspuh, rjesi se ovog odrona od presvlaka... ostalo je ok...

da i ofarbaj lajsne i kvake u sivo :)

jbg, meni je sve to extra i nebih nista da mjenjam. presvlake jesu malo ruzne, ali to mi nije na prvom mjestu za sada..o ukusima se ne raspravlja, ali vjeruj da je uzivo puno ljepse nego na slikama..

DSA je napisao(la):
Trčiš pred rudu, prijatelju, a vidim da jako slabo poznaješ automobile!
BTW, nemaš ni Light Assistant, ili ti senzor svjetlosti, ili ti automatska svjetla, kako ih ti već zoveš..eto, da te naučim još nešto, pošto mi slabo vladaš materijom..slabo, slabo

sto se senzora za kisu tice, jesi bio u pravu, ali za svjetla boga mi nisi.. automatska su, svidjelo se to tebi ili ne ;)

http://www.pik.ba/artikal/311832/vw-ratkape-pasat-novi-golf5/

Trebas ove ratkape uzeti, dobro bi sjele ;)

I ove neonke i imas auto dobro za zivota dok ti ga neko ne ukrade ;)

http://www.pik.ba/artikal/269064/neonke-za-auto/

Član

Ne trebaju mi ratkape, uzet cu felge...

Neonke ne bih, nije to za naseg puta..

Nisam vidio da imas ratkape, neonke bi mozda bijele da je moje auto, ali uzmi kakve 17ke i spusti, vise nista i ne treba ;)