Golf 5, kvar. Procjena stete?

Golf 5, kvar. Procjena stete?

Član
Sretno drug da to rijesis procitao sam sve postove stvarno te nece ali napravit ce se i to samo polako.p.s jesi ponistio onaj cip sto ti je srdjan rekao da je prejak.;)
 
Član
Nisam ponistio, provjerit cu jos malo kako se auto ponasa, dimi li isl pa cu vidjeti sta dalje. Necu ponistavati cip, ipak je tesko preci sa 140 HP na 105 HP . Srdjanu cu vjerovatno da mi uradi SM remap i da kvalitetni podesi parametre, a fabricku mapu samo ako bas budem morao, nedaj boze..
 
Član
hehe ma sto se ce bit pretesko prec neces skoro ni osjetit, teze ce ti opet turbinu mjenjat...i zamajc ako nisi vjerovatno je i on tu negdje....ili nek ti neko uradi taj chip kako treba ili vrati tvornicke postavke....prelazili su neki sa 300ks na 50ks pa su jos zivi ;-)
 
Član
Auto danas stigao. Uspio sam preci 100 Km. Za sada sve ok, ne trosi ulje.. Auto ide bolje nego prije, letiii....
 
Član
druze bas mi je drago sto si rijesio problem,sada neka je sa srecom,nova turbina da se fino razradi,i da nikad vise nemas problema;);)
 
Član
nadam se da imaš neku garanciju na tu turbinu

naravno ogromna je razlika između 3000 u ovlaštenom i 1000 za no-name, al garancija je garancija :)
 
Član
Jesam, Srdjan mi je sve sredio. Stvarno je profesionalac i ako neko bude htio raditi tuning na autu neka ne trazi dalje.
Prije toga sam isao u Brcko Gas i Nipex i nisu znali vratiti, bezveze sam izgubio vremena, a Srdjan je jako brzo sve sredio.

Auto je ok sada, presao sam 2000 Km sa novom turbinom i hvala bogu super sve..
 
Top