BHT Ovisnik
Pozdrav,dakle od kolege sam uzeo gljivu da oprobam,valjda ide do 2000 ccm3. (u mene je 1.9turbo 200ks) Zvuk mi je extra,fin dublji... on šišti kao kompresor kako uvlači zrak, e sada, da li je normalno kao da mi ima vise boosta, znaci kada pratim boost sat kao da prije puni,npr. kada je puhao 0.2bar sada puse vec 0.5bar i prije napuni do 0.9bar, sto se tice maximuma to je ured,puse 0.9bar kao sto i treba... da li je to ured da tako puni ili je lose ?
zatim plin mi ne radi kako treba,odnosno radi sasvim normalno,ali kada pritisnem pun gas i oko 3RPM ga ugasi,prebaci na benzin, to je valjda problem sto uvlači vise zraka i to bi se trebalo lako nastimati u servisu sto su mi i stavili plin ?
valjda nisam mnogo zakomplicirao pa mi recite jel ovo sve dobro/normalno ili je loše ? Filter zraka bih svakako trebao mjenjati
evo kako izgleda, da li je pak mala za njega ?
zatim plin mi ne radi kako treba,odnosno radi sasvim normalno,ali kada pritisnem pun gas i oko 3RPM ga ugasi,prebaci na benzin, to je valjda problem sto uvlači vise zraka i to bi se trebalo lako nastimati u servisu sto su mi i stavili plin ?
valjda nisam mnogo zakomplicirao pa mi recite jel ovo sve dobro/normalno ili je loše ? Filter zraka bih svakako trebao mjenjati
evo kako izgleda, da li je pak mala za njega ?