Član
Nemas ih gdje naci,po njemackoj je jagma za njih...A i ako ih nadjes onda su po 300Eura :icon_sad:...
gaga je napisao(la):http://www.ebay.de/itm/VW-Bora-Xenon-Scheinwerfer-ORIGINAL-LI-Re-TOP-ZUSTAND-sehr-RAR-Show-Shine-/110838167265?pt=DE_Autoteile&hash=item19ce7836e1#ht_1281wt_295
ako nemas za ove OEM xenon, ostani na standardnim![]()
ivica je napisao(la):ja sam imo dectane,1 godinu su bili oke donekle,psolje se slabije vidjelo,placene su oko 350 eura novi.....i na kraju OPET uzem ali OEM farove srecom pa jeftino za 350 eura.....
to znaci:
350+350= 700 eura sam vec dao za farove......
Merrro je napisao(la):Najveca je kvaka sto su kod bore bas bas rijetki zato ih tesko nac uopce a jos teze jeftino.
Svakako da je bolje ulozit u enterijer te pare, tvoja bora je ionako nacifrana s vana. Cesto je vidim u prolazu u gradu bas kultura. U svakom slucaju, sretno sa odabirom.
BTW prodajem viska jedne bixenon farove od passata. Ako si voljan sta kemijat s farovima mozda bi mogo' bixenon slozit na svoje.![]()
pioneer_09 je napisao(la):ja nesto kontam da ti farovi sto su postavili su sa nekog amerikanca. U Tuzli ima jedna bora jetta taxi sa tim farovima i uvijek su mi upadali u oko, kao da nisu originalni jer bas previse sljaste:lol: