ArminM je napisao(la):dobar puntac, fina mu je boja pravo, potezao sam se skoro sa jednim ovakvim sportingom, bas me iznenadio kako fino ide
samo ostao si nam duzan jos slika![]()
ArminM je napisao(la):imas ovdje na forumu puno clanova koji vozaju fiate, i oni bolje znaju kome da se obratis, tako da cemo sacekat da ti se oni jave
a sto se tice potrosnje, nemoj se ravnat prema bordu, da li on tebi stvarno tako trosi.
pisao sam ti tamo u onoj temi kod onog mog druga sta je bilo
Probacu, al' volio bi na dijagnostiku da ga ipak neko strucan pregledaArminM je napisao(la):sipaj ti njega punog,predji 100km pa donaspi opet, i vidjet ces koliiko ti je potrosio,mislim da ti je to jedino mjerilo,iole tacno![]()
miran pravo, na 900rpm ko singerica.ArminM je napisao(la):jel ti ovako u radu dobar, mirno radi, ne skace kazaljka od obrtomjera, ne trese i te stvari:icon_confused:
damirchek je napisao(la):miran pravo, na 900rpm ko singerica.ArminM je napisao(la):jel ti ovako u radu dobar, mirno radi, ne skace kazaljka od obrtomjera, ne trese i te stvari:icon_confused:
jos nesto posto sam tek auto uzeo, ja sam ispod haube vidjeo da ide selenia 20k u njega, al nigdje je u Sarajevu...koje drugo mogu sipati i koliko ?Zoranic MNE je napisao(la):damirchek je napisao(la):miran pravo, na 900rpm ko singerica.ArminM je napisao(la):jel ti ovako u radu dobar, mirno radi, ne skace kazaljka od obrtomjera, ne trese i te stvari:icon_confused:
provjeri sondu kolega![]()
gdje ti je acf ? tj. koji je to shop. a motorex nema zvao sam ih, nece ga ni nabavljati.emirEX_sa je napisao(la):imas u acf-u selenia 20K cijena oko 70Km za 4l, imas u motorexu isto samo je oko 23KM litar.
sto se tice dijagnostike kod hote imas najjacu dijagnostiku za talijane.
damirchek je napisao(la):jos nesto posto sam tek auto uzeo, ja sam ispod haube vidjeo da ide selenia 20k u njega, al nigdje je u Sarajevu...koje drugo mogu sipati i koliko ?Zoranic MNE je napisao(la):damirchek je napisao(la):miran pravo, na 900rpm ko singerica.ArminM je napisao(la):jel ti ovako u radu dobar, mirno radi, ne skace kazaljka od obrtomjera, ne trese i te stvari:icon_confused:
provjeri sondu kolega![]()