daki je napisao(la):Pa nije bas da i ovde se moze lajat, ali ovdje ce mo prebacivati sve OT koje nadjemo a nebudu direktno za brisati. Ipak ne treba ovdje pisati gdje si sinoc bubo![]()
trizex je napisao(la):daki je napisao(la):Pa nije bas da i ovde se moze lajat, ali ovdje ce mo prebacivati sve OT koje nadjemo a nebudu direktno za brisati. Ipak ne treba ovdje pisati gdje si sinoc bubo![]()
U jebemu pa zar si me i ti vidio? Fakat moram nac diskretniji place za parkiranje![]()
daki je napisao(la):trizex je napisao(la):daki je napisao(la):Pa nije bas da i ovde se moze lajat, ali ovdje ce mo prebacivati sve OT koje nadjemo a nebudu direktno za brisati. Ipak ne treba ovdje pisati gdje si sinoc bubo![]()
U jebemu pa zar si me i ti vidio? Fakat moram nac diskretniji place za parkiranje![]()
Ofiras se
Kad podjes pored elektrodistribucije, ljevo, uzbrdo do groblja, pa put prema ilincic, a onda ne ides desno na ilincicu nego dole u Orasjepa onda skrenes desno, a ne u Orasje pa put prema Par selu
![]()
daki je napisao(la):Ahahahaha, neku noc sam na filozofskom dao Nedi jedan dobar savjet, a evo nije problem besplatno ga dajem i tebi.
Nedo kaze hoce da ulaze u Tipa, pa poce da nabraja hoce ovo hoce ono... Reko Nedo(a ti zapisi sebi na papiric) najbolje ti je da ulozis u grijace zadnje sajbe, a on me bljedo gleda, pa reko kad budes zimi guro da ti nije hladno.![]()