Maestral je napisao(la):Najbolje je staviti klase po broju KS i mirna bosna barem mislim...:icon_confused:
Liga je napisao(la):Ne mogu da vjerujem... Hahahaahah...
Maestral je napisao(la):Najbolje je staviti klase po broju KS i mirna bosna barem mislim...:icon_confused:
:icon_confused:Asmir93 je napisao(la):da vas pitam poceo sam da idem po tuning eventima na jednom sam primjetio da clanovi kluba neplacaju sok,pivo sto popiju na eventu koji organizuje klub mislim sto klub prodaje a na drugom clanovi placaju kako je to kod vas? Pozdrav
Asmir93 je napisao(la):da vas pitam poceo sam da idem po tuning eventima na jednom sam primjetio da clanovi kluba neplacaju sok,pivo sto popiju na eventu koji organizuje klub mislim sto klub prodaje a na drugom clanovi placaju kako je to kod vas? Pozdrav
Suki nisi me skonto ja sam govorio o clanovima u klubu koji placaju sok a na jednom eventu clanovi kluba neplacaju nista-Suki- je napisao(la):Asmir93 je napisao(la):da vas pitam poceo sam da idem po tuning eventima na jednom sam primjetio da clanovi kluba neplacaju sok,pivo sto popiju na eventu koji organizuje klub mislim sto klub prodaje a na drugom clanovi placaju kako je to kod vas? Pozdrav
ma nista neplacas rođeni i jos dobijes 20KM u koverti da ti se nađe za puta.
i koja je poenta pričeAsmir93 je napisao(la):Suki nisi me skonto ja sam govorio o clanovima u klubu koji placaju sok a na jednom eventu clanovi kluba neplacaju nista-Suki- je napisao(la):Asmir93 je napisao(la):da vas pitam poceo sam da idem po tuning eventima na jednom sam primjetio da clanovi kluba neplacaju sok,pivo sto popiju na eventu koji organizuje klub mislim sto klub prodaje a na drugom clanovi placaju kako je to kod vas? Pozdrav
ma nista neplacas rođeni i jos dobijes 20KM u koverti da ti se nađe za puta.