Ja imam taj 318i 105kw...
Za hrđu ti je rekao oggy, to im je mana... ako uzmes obavezno mjenjaj ulje i to gonjaj original, mene je zajebao ovaj Slovenac u autokuci gdje sam kupio,restartao servis i sve,rekao da je mjenjano, ja budala nisam mjenjao na kraju zavrsilo pucanjem klizaca i lanca te otisli na glavu 1300km... Zatim mana su im podizaci stakala, pogledaj radi li svaki, gdje sam god gledao za polovan 1kom traze 100km... Pogledaj dobro lupka li gdje sta jer im ni podvozje nije bas jeftino, al bi trebalo biti kvalitetno. Meni je sve ured bilo, ja ga samo vozao kad sam razbio volva i jedan dan odjednom lupka preko rupa, mislio aksijalni kad ono amortizeri prednji...130-160km komad. Prije toga vec mjenjao cahure lafeta 80km komad, prije toga bio i zadnji vec propisao... Originalni servisi malo skuplji jesu, neznam sta bih ti vise rekao... Pogledaj jos dobro klimu, posebno upali samo za noge i samo za prednju sajbu, znaju im otici dole klapne za toplu vodu pa onda iako upalis klimu puse toplo... i jos usput jedna mana koja je ucestala je unutrasnji ventilator, zna otkazati neki vrag neznam ni ja kako se zove, nalazi kod suvozacevih noga, platio sam ga 180km novog, nije rijetkost da im ode... to je sto ja znam. U mene je vec 2 godina taman