ArminM je napisao(la):sahman kakva ti je ovo profilna slika:lol:
a ovaj ti bemwe nista ne valja, krs ko i svi ostali bemweovi![]()
Sahman_Turbe je napisao(la):beZZa je napisao(la):Da si ti ziv i zdrav ovo nije 318is :icon_biggrin: 318 jeste ali IS ni u snu :lol: Ima viska vrata da bi bio IS. Inace dobra podloga, samo naprijed...
a jesi duhovit hahaevo sad ce slika motora pa onda kazi jel IS ili nije :icon_rolleyes: :icon_biggrin:
beZZa je napisao(la):Sahman_Turbe je napisao(la):beZZa je napisao(la):Da si ti ziv i zdrav ovo nije 318is :icon_biggrin: 318 jeste ali IS ni u snu :lol: Ima viska vrata da bi bio IS. Inace dobra podloga, samo naprijed...
a jesi duhovit hahaevo sad ce slika motora pa onda kazi jel IS ili nije :icon_rolleyes: :icon_biggrin:
Vidi nesto, to je 318i, IS je oznaka za coupe modele. Pa zato sam rekao da ne moze biti IS jer ima viska vrata. Motor ako je iz coupe modela to je druga prica, napises fino u postu i nema tu puno price (a nije 100%). Pitaj nekoga ili progooglaj o oznakama koje je stavljaju na bmw modele
![]()
Sahman_Turbe je napisao(la):beZZa je napisao(la):Sahman_Turbe je napisao(la):beZZa je napisao(la):Da si ti ziv i zdrav ovo nije 318is :icon_biggrin: 318 jeste ali IS ni u snu :lol: Ima viska vrata da bi bio IS. Inace dobra podloga, samo naprijed...
Vidi nesto, to je 318i, IS je oznaka za coupe modele. Pa zato sam rekao da ne moze biti IS jer ima viska vrata. Motor ako je iz coupe modela to je druga prica, napises fino u postu i nema tu puno price (a nije 100%). Pitaj nekoga ili progooglaj o oznakama koje je stavljaju na bmw modele
![]()
hehe znam ja koje se oznake stavljaju vrlo dobro...a stavio sam IS zato sto je u njemu..sta sam trebao napisati:icon_question:
![]()
![]()
idosa je napisao(la):Dobra boja dobar izbor motora jos samo da ga dobro operesi da sredis malo te sitne detalje ima da bude "azdaja: :lol: Sretno drug i da te posluzi
![]()
beZZa je napisao(la):Sahman_Turbe je napisao(la):beZZa je napisao(la):Da si ti ziv i zdrav ovo nije 318is :icon_biggrin: 318 jeste ali IS ni u snu :lol: Ima viska vrata da bi bio IS. Inace dobra podloga, samo naprijed...
![]()
dellas je napisao(la):beZZa je napisao(la):Sahman_Turbe je napisao(la):beZZa je napisao(la):Da si ti ziv i zdrav ovo nije 318is :icon_biggrin: 318 jeste ali IS ni u snu :lol: Ima viska vrata da bi bio IS. Inace dobra podloga, samo naprijed...
![]()
Ne znam odkud ti to, IS je oznaka za model sa 140ks i ima i sa 4 vrata...
@sahman: Nek je sa srecom![]()
_Adyyy_ je napisao(la):Vidi,vidi...sve se nema a rucna ispravna :lol::lol::lol:
Ho'š se potrkat ? :lol::123:
Fin Benga![]()
PS: Kad pijemo te kafe ? :icon_smile:
dule-p je napisao(la):Bice to lep auto, veruj mi.. ( a ni sad nije los ).
Samo mu PRVO nazad stavi DOBRE gume, ako su ti te pri kraju. A veruj mi, i ovakav je u celini dobar!!!
![]()
Limpi je napisao(la):nisu losi ovi ukrasni cikci/patuljci![]()
a i auto, nek je sretno![]()